Author Topic: Avast Omni Internet connection problem  (Read 970 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Steven446

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Avast Omni Internet connection problem
« on: August 04, 2020, 06:56:53 AM »
 I currently have a Technicolor modem/router, model CGM4331COM, rented from my internet provider Xfinity (Comcast).  Whenever I hook up my Avast Omni hub, I lose all access to the internet through my PC.  Pulling out the Omni Hub from my Technicolor Modem and the internet returns immediately.  Any suggestions?  I have tried reconfiguration with no success.

Online bob3160

  • Avast Überevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 44109
  • 60 Years of Happiness
    • bob3160 Protecting Yourself, Your Computer and, Your Identity
Re: Avast Omni Internet connection problem
« Reply #1 on: August 05, 2020, 12:44:42 AM »
Quote from: Steven446 link=topic=236882.msg1556662#msg1556ts you some help.662 date=1596517013
I currently have a Technicolor modem/router, model CGM4331COM, rented from my internet provider Xfinity (Comcast).  Whenever I hook up my Avast Omni hub, I lose all access to the internet through my PC.  Pulling out the Omni Hub from my Technicolor Modem and the internet returns immediately.  Any suggestions?  I have tried reconfiguration with no success.
I had that problem many month ago and received help from Avast.
I've reported this to Avast. Let's see if that gets you some help.
Free avast! Security Seminar: http://bit.ly/2N1eaR2  -  Important: http://www.organdonor.gov/ -- My Web Site: http://bob3160.strikingly.com/ - Win 10 Pro v1909 64bit, 24 Gig Ram, 1TB SSD, AvastOmni 20.7.xxx, How to Successfully Install Avast http://goo.gl/VLXdeRepair & Clean Install https://goo.gl/t7aJGq

Offline Marc391

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Avast Omni Internet connection problem
« Reply #2 on: August 13, 2020, 01:23:47 PM »
Ce problème là n'a rien à voir avec la configuration. Essayez des faire une demande d'aide chez Avast direct.

Offline Asyn

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 66761
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: Avast Omni Internet connection problem
« Reply #3 on: August 13, 2020, 01:55:09 PM »
Ce problème là n'a rien à voir avec la configuration. Essayez des faire une demande d'aide chez Avast direct.
Please post English here, else use the forum section for your language.
-> Non-English Zone: https://forum.avast.com/index.php#c7
Win 8.1 [x64] - Avast PremSec 20.8.2427.B#2 [UI.560] - CC 5.71 - EEK - FF ESR 68.12 [NS/AOS/uBO/PB] - TB 68.12 - SB/CP/SL/DU.BC
Deutschsprachiger Bereich -> Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0