Author Topic: No warning when a shield doesn't start  (Read 416 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dropdeadfred

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 25
No warning when a shield doesn't start
« on: September 12, 2020, 12:21:11 PM »
On my wife's computer most times either Behaviour  or ransomware shield doesn't start when computer is booted up. 

There is no warning show in Avast icon in system tray.
Only way you know is to run your mouse arrow over avast icon to see if there is a problem with a shield.

I find this unacceptable in a security program, you are not notified you have a problem with your program.

I have tried all remedies I have seen on the forums.

Have done repair uninstall and re install which hasn't fixed the problem.

I have used avast paid version now for over 12 years now I will be changing my security software.


Offline Asyn

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 70281
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: No warning when a shield doesn't start
« Reply #1 on: September 12, 2020, 03:57:36 PM »
- Which Avast..? (Free/Premium)
- Which version/build of Avast..?
- OS..? (32/64 Bit..? - which SP/Build..?)
- Other security related software installed..?
- Which AV(s) did you use before Avast..?
W8.1 [x64] - Avast PremSec 21.4.2463.B4i [UI.617] - EEK - Firefox ESR 78.10.1 [NS/uBO/PB] - TB 78.10.1
Avast-Tools: Secure Browser 90.1 - Cleanup 21.1 - SecureLine 5.11 - Driver Updater 21.1 - CCleaner 5.78
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0