Author Topic: Hmm.. we've hit a snag?  (Read 512 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline juliansamuel

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Hmm.. we've hit a snag?
« on: September 13, 2020, 06:10:14 PM »
New error since last Omni desktop app restart. My Android app is still connected and the hub is monitoring traffic. Uninstalled reinstalled the app. Tried another laptop..same error.

Offline ZbynekR

  • Avast team
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 58
Re: Hmm.. we've hit a snag?
« Reply #1 on: September 14, 2020, 10:39:57 AM »
Hi juliansamuel,
I'm sorry for the situation. It is a known issue and our team is working on the update that will fix this very soon. An important thing to note is that your protection is working normally, the problem is only with regards to the user interface. Thanks, Zbynek

Offline juliansamuel

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Hmm.. we've hit a snag?
« Reply #2 on: September 14, 2020, 12:00:40 PM »
Hi Zbynek,

Thank you for the fast confirmation.

Julian.


Offline ZbynekR

  • Avast team
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 58
Re: Hmm.. we've hit a snag?
« Reply #3 on: September 17, 2020, 09:07:11 PM »
Hi juliansamuel,
we started the distribution of the fix. It will be installed automatically. The fix version is 20.7.5568.597. Thanks

Offline juliansamuel

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Hmm.. we've hit a snag?
« Reply #4 on: September 17, 2020, 10:45:44 PM »
Hi Zbynek,

Received the update and the desktop app display for my Omni is back to normal.

Thank you!

Julian.