Author Topic: Avast Business said to be already installed but can't find it or start it...  (Read 1552 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gregory133

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Installed my MacOS Big Sur and can't install Avast Business AV Online. I start the install it says that Avast is already installed but I can't find it or start it.

Offline Dean117

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
I too seem to be running into the same issue. I created a .pkg to deploy Avast Business via Mosyle Business. It installs but does not run. When trying to click the app, it does nothing. Is there a Post-Install Script that needs to be entered?

Offline Handmade

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
I too seem to be running into the same issue. I created a .pkg to deploy Avast Business via Mosyle Business. It installs but does not run. When trying to click the app, it does nothing. Is there a Post-Install Script that needs to be entered?

Avast Business Anti-Virus works well on our company's Macs with OS 10.x but cannot be installed on Macs with 11.3 and above.  Even new machines get the same error message saying that Avast is already installed.  It seems to us that Avast product development is lagging behind Apple's OS upgrades.  Guess we'll have to go with a competing brand of anti-virus software ....

Online Infratech Solutions

  • Avast Reseller
  • Super Poster
  • *
  • Posts: 2060
  • Mayorista e integrador de AVAST Software en España
    • Ciberseguridad Avast para empresas y MSPs en España.
Avast Business Antivirus Managed is working well with Mac OS 11.3 (see picture).

What installer are you using: https://www.avast.com/download-thank-you.php?product=BUM-DOWNLOAD&locale=en-ww