Author Topic: Slight problem opening bank mode after booting computer.  (Read 3456 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dropdeadfred

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 25
Slight problem opening bank mode after booting computer.
« on: December 13, 2020, 09:30:44 AM »
When I boot computer, Open Browser click link to bank site, first time logging into my bank (bank mode doesn't open.)
Close browser. Reopen browser click link for bank site Bank mode Opens.

After initial boot up no problems with bank mode.
 

Offline Reed7

  • Avast team
  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Slight problem opening bank mode after booting computer.
« Reply #1 on: December 14, 2020, 02:38:05 PM »
Hi there,

Can you please tell me what version of the browser you are using?
« Last Edit: December 14, 2020, 03:10:52 PM by Reed7 »

Offline schmidthouse

  • VIRUS FREE A Long Time
  • Avast Evangelist
  • Starting Graphoman
  • ***
  • Posts: 7170
  • When you think you know, Think Again
Re: Slight problem opening bank mode after booting computer.
« Reply #2 on: December 14, 2020, 06:26:33 PM »
Hi there,

Can you please tell me what version of the browser you are using?

The OP is using version 86.1 as shown in the OP's signature at the bottom of the post.

Offline schmidthouse

  • VIRUS FREE A Long Time
  • Avast Evangelist
  • Starting Graphoman
  • ***
  • Posts: 7170
  • When you think you know, Think Again
Re: Slight problem opening bank mode after booting computer.
« Reply #3 on: December 14, 2020, 08:51:30 PM »
When I boot computer, Open Browser click link to bank site, first time logging into my bank (bank mode doesn't open.)
Close browser. Reopen browser click link for bank site Bank mode Opens.

After initial boot up no problems with bank mode.
 

This may help

Could be time for a clean install of the Secure Browser?
 
Download the installer from here, https://www.avast.com/en-us/secure-browser
Download the Secure Browser Removal tool from here, https://download.avastbrowser.com/avast_secure_browser_uninstall.exe
***  Save your Bookmarks via the Book Marks Manager if you have custom bookmarks so you can import them when you re-install.
Uninstall Secure Browser via Programs and Features - Reboot
Run the removal tool, reboot, run the installer import your favorites if you saved them.
A video to help with the installation: [url=https://youtu.be/r_VLA0HMLQM]https://youtu.be/r_VLA0HMLQM][url]https://youtu.be/r_VLA0HMLQM]https://youtu.be/r_VLA0HMLQM]https://youtu.be/r_VLA0HMLQM][url]https://youtu.be/r_VLA0HMLQM[/url]
Report back if that's solved the problem or not.
Avast has offered a seperate tool to totally remove the Secure Browser if the above instructions don't work.
You can find that tool here, https://forum.avast.com/index.php?topic=230288.msg1531315#msg1531315

 Thx Bob 3160
« Last Edit: December 14, 2020, 08:53:25 PM by schmidthouse »

Offline dropdeadfred

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 25
Re: Slight problem opening bank mode after booting computer.
« Reply #4 on: December 15, 2020, 09:19:24 AM »
Thanks  schmidthouse much appreciated  :)

I did a clean install and seems to be working okay now.


Offline schmidthouse

  • VIRUS FREE A Long Time
  • Avast Evangelist
  • Starting Graphoman
  • ***
  • Posts: 7170
  • When you think you know, Think Again
Re: Slight problem opening bank mode after booting computer.
« Reply #5 on: December 15, 2020, 05:53:52 PM »
You're welcome :)

Offline dropdeadfred

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 25
Re: Slight problem opening bank mode after booting computer.
« Reply #6 on: December 19, 2020, 08:59:45 AM »
When I boot computer, Open Browser click link to bank site, first time logging into my bank (bank mode doesn't open.)
Close browser. Reopen browser click link for bank site Bank mode Opens.

After initial boot up no problems with bank mode.
 

For some reason the problem has returned.  ???

Offline Anastasia Astakhova

  • Avast team
  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
Re: Slight problem opening bank mode after booting computer.
« Reply #7 on: January 04, 2021, 03:52:07 PM »
Hi dropdeadfred,
If you can provide name of your bank and country, it would be great for further investigation and fixing of the issue.

Offline dropdeadfred

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 25
Re: Slight problem opening bank mode after booting computer.
« Reply #8 on: January 05, 2021, 08:37:42 AM »
Hi dropdeadfred,
If you can provide name of your bank and country, it would be great for further investigation and fixing of the issue.

It is now Happening with any web site, I try to open in Bankmode.  Etc ebay  paypal etc etc.
 Close Browser reopen no problem

Avast Secure browser version 86.1.6938.199