Author Topic: Avast! 4 Windows 95 - MISSING EXPORT USER32.DLL  (Read 8049 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bakersart

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Avast! 4 Windows 95 - MISSING EXPORT USER32.DLL
« on: April 21, 2003, 11:38:27 PM »
I have been using AVAST32 successfully for the last year.  Today, I was forced to get the new version AVAST4 because of that "Error message #1460, cannot start local engine".  That would be fine BUT AVAST4 gives me an error message:

"THE OLEACC.DLL FILE IS LINKED TO MISSING EXPORT USER32.DLL: GetWindowModuleFileNameA."

"C:\PROGRAM FILES\ALWIL SOFTWARE\AVAST4\AshAvast.exe
 A device attached to the system is not functioning."

I am running Windows 95 (I apologize  :-[).  I looked in my USER32.DLL and I can't seem to see the above reference.  Any ideas would be appreciated.
Thanks,

Offline Vlk

  • Avast CEO
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11665
  • Please don't send me IM's. Email only. Thx.
    • ALWIL Software
Re:Avast! 4 Windows 95 - MISSING EXPORT USER32.DLL
« Reply #1 on: April 22, 2003, 12:11:53 AM »
Please try the following:

1. uninstall avast!
2. delete (or rename) the file OleAcc.dll in your system directory
3. reinstall avast!

That could solve the problem. I don't know who actually put this bogus oleacc.dll to your system directory, but that's not so important...


As you're using Win95, you may also need to have a look at http://www.avast.com/forum/index.php?board=2;action=display;threadid=112;start=0 .

Hope this helps,
Vlk
If at first you don't succeed, then skydiving's not for you.

Offline bakersart

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re:Avast! 4 Windows 95 - MISSING EXPORT USER32.DLL
« Reply #2 on: April 22, 2003, 02:09:32 AM »
Geez, you guys are good.  Getting a "good" version of the OleAcc.dll seemed to do the trick.
Thanks for your lightning fast response.
 ;D