Author Topic: Help window question  (Read 4440 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tsilo

  • Guest
Help window question
« on: January 22, 2007, 11:03:51 AM »
Hi all
I have a little problem with Avast! pro 4.7. 942
When I open Avast! sample user interface, everytime Avast! help window appearce there, I tick Don't show this window next time, but all times when I start Avast! help window is there!
Somebody knows how to fix this ?

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67241
Re: Help window question
« Reply #1 on: January 22, 2007, 01:20:55 PM »
See http://forum.avast.com/index.php?topic=1647.msg10262#msg10262
[Simple] section of avast4.ini file.
ShowHelpCheckList=1
will hide the help at startup. Maybe you have to boot.
The best things in life are free.

tsilo

  • Guest
Re: Help window question
« Reply #2 on: January 22, 2007, 01:39:32 PM »
Thanks I fixed it :)
I have another problem with sounds..
When vps is updated or virus is detected Avast! don't play sounds...
In settings there is deactivated test sounds button...  :-\

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67241
Re: Help window question
« Reply #3 on: January 22, 2007, 02:36:52 PM »
When vps is updated or virus is detected Avast! don't play sounds...
In settings there is deactivated test sounds button...  :-\
Check your avast Sound options on Program settings.
The best things in life are free.

tsilo

  • Guest
Re: Help window question
« Reply #4 on: January 22, 2007, 02:45:50 PM »
I cheked it already, I have enabled sounds, but...

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67241
Re: Help window question
« Reply #5 on: January 22, 2007, 05:38:02 PM »
I cheked it already, I have enabled sounds, but...
Did you click 'Settings' and check one by one?
The best things in life are free.

tsilo

  • Guest
Re: Help window question
« Reply #6 on: January 22, 2007, 08:35:05 PM »
Yes of course I cheked it one by one..

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67241
Re: Help window question
« Reply #7 on: January 22, 2007, 10:01:39 PM »
Yes of course I cheked it one by one..
Strange... I don't use sounds but when I go there and click over the file, it plays  ::)
The best things in life are free.

tsilo

  • Guest
Re: Help window question
« Reply #8 on: January 22, 2007, 10:08:07 PM »
I have also other problems, I will post it in different thread.

tsilo

  • Guest
Re: Help window question
« Reply #9 on: January 22, 2007, 11:54:28 PM »
Problem solved ! :)

Offline DavidR

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 86497
  • No support PMs thanks
Re: Help window question
« Reply #10 on: January 23, 2007, 12:15:06 AM »
What did you do to resolve the problem, it may help other in the future viewing this topic.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 22.2.6003 (build 22.2.7013.717) UI 1.0.697/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

tsilo

  • Guest
Re: Help window question
« Reply #11 on: January 23, 2007, 10:13:59 AM »

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67241
Re: Help window question
« Reply #12 on: January 23, 2007, 12:08:20 PM »
http://forum.avast.com/index.php?topic=26193.0
It's good to know that besides the appearance, the Antikill feature also changes the sounds behavior.
Igor, will this stay this way or it will be implemented a better function in avast 5? It will be a pity have to lose avast features in order to use the AntiKill security...  ::)
The best things in life are free.

Offline DavidR

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 86497
  • No support PMs thanks
Re: Help window question
« Reply #13 on: January 23, 2007, 02:24:12 PM »
http://forum.avast.com/index.php?topic=26193.0

Thanks for the feedback.

A very strange occurrence and something that I'm sure they will be working on. I think some would have hoped that the original beta code drop anti-kill for version 5.0 would have been updated and released again. Those using the beta code drop certainly found a few things.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 22.2.6003 (build 22.2.7013.717) UI 1.0.697/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security