Author Topic: Strange things with AVAST!  (Read 3285 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tsilo

  • Guest
Strange things with AVAST!
« on: January 22, 2007, 10:22:40 PM »
Hi all
I have strange things with my AVAST! pro 4.7.942
When I open program settings with right click in AVAST! sample user interface it looks like this:picture 2

But when I open program settings with AVAST! try icon right click it looks like this:
picture 1
The most important is that in program settings(picture 1) sounds not work properly and  my AVAST! don't play it when virus is detected or VPS is updated...

Someone knows what's wrong ?
« Last Edit: January 22, 2007, 10:38:23 PM by tsilo »

Offline oldman

  • Avast Evangelist
  • Massive Poster
  • ***
  • Posts: 4142
  • Some days..... MOS...this bug's for you
Re: Strange things with AVAST!
« Reply #1 on: January 22, 2007, 10:30:27 PM »
try posting your attachments again. Don't use preview.

tsilo

  • Guest
Re: Strange things with AVAST!
« Reply #2 on: January 22, 2007, 10:37:17 PM »
here:

tsilo

  • Guest
Re: Strange things with AVAST!
« Reply #3 on: January 22, 2007, 10:43:20 PM »
Here is what it shows when I open sound settings with AVAST! try icon right click:

Offline XMAS

  • Avast translator
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1211
  • Santa is watching you ;)
    • avast! in Bulgarian
Re: Strange things with AVAST!
« Reply #4 on: January 22, 2007, 10:55:13 PM »
Hello :)

What OS do you use?
Are you using the avast process execution prevention module ?
« Last Edit: January 22, 2007, 11:01:27 PM by XMAS »
You've Got To Get Close To The Flame To See What It's Made Of...

tsilo

  • Guest
Re: Strange things with AVAST!
« Reply #5 on: January 22, 2007, 11:29:40 PM »
I use win xp sp2. Yes I tried antikill, so it's for it?

tsilo

  • Guest
Re: Strange things with AVAST!
« Reply #6 on: January 22, 2007, 11:36:00 PM »
I deleted antikill and restarted my machin, now it's OK :)
Thanks!

Offline XMAS

  • Avast translator
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1211
  • Santa is watching you ;)
    • avast! in Bulgarian
Re: Strange things with AVAST!
« Reply #7 on: January 23, 2007, 12:48:23 PM »
I deleted antikill and restarted my machin, now it's OK :)
Thanks!
Glad I could help  :)
The thing is that the antikill module is originally designed for avast! 5 and not for avast! 4.x ;)
You've Got To Get Close To The Flame To See What It's Made Of...