Author Topic: <---Need help finding out whats wrong!  (Read 3856 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PD-VoODOo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
<---Need help finding out whats wrong!
« on: February 04, 2004, 05:09:18 PM »
In my error event log in microsoft windows 2000 I have had a few errors refering to avast since installing this program last night below is the error log entries:

aswChestInterface - Program error description: CChestListView::OnCreate() !m_strErrorWnd.IsEmpty().  

aswChestInterface - Program error description: CChestListView::LoadFiles() chestOpenList() failed: 2147422219.  

Error in aswChestC: chestOpenList Error 1753.  

aswChestInterface - Program error description: CChestListView::OnCreate() !m_strErrorWnd.IsEmpty().  

aswChestInterface - Program error description: CChestListView::LoadFiles() chestOpenList() failed: 2147422219.  

Error in aswChestC: chestOpenList Error 1753.  

____________________________________________________
Also its been running since late last night my god this is going to take a couple days to scan grrr...
____________________________________________________
For reference below is a list of my computer stats:

Hardware:
Status:..........Not Overclocked (all standerd)
Case:............Lian Lan (modified)
Motherboard:.....Soyo KT400-8235 Ultra (black in color)
BIOS:............Phoenix - AwardBIOS v6.00PG
Processer:.......AMD 2700+ (Barton Core)
Procceser Fan:...Volcano 7+ (idles on medium)
Ram:.............1024MB/PC2100/DDR
Harddrive#1:.....36G/8cache/10,000rpm (western Digital SATA150)(main)
Harddrive#2:.....80G/2cache/7,000rpm  (seagate ATA100)(slave)
Harddrive#3:.....80G/2cache/7,000rpm  (seagate ATA100)(slave)
Harddrive#4:.....120G/8cache/7,000rpm (maxtor ATA133)(slave)
Ramdrive#1:......100M/(uses my DDR as a drive used to speed programs)(slave)
Video:...........ATI 9700+ (non-pro)
Sound:...........Soyo Onboard 5.1 channel
Screen:..........21" Flat Screen (AOC)(Non-Lcd)
Keyboard:........Microsuck Optical Mouse (4 button+scroll)
CDRW:............Sony 195E 48x12x40 (black)
DVD-Rom:.........Sony 16x
Power:...........ATX 400watt
Mods:............3 Plexiglass Windows, Blue Neon Lights, Custom Light switches, Custom Processor monitor w/ display, Memory Heat Sinks, Real License Plate Display)

OS/Settings:
OS:..............Windows 2000 Pro
Version:.........5.0.2195 Service Pack 4 Build 2195
Resolution:......1024x768
Color:...........32BIt
Vsync:...........Off
Refresh Rate:....100Hz
Ingame Reforce:..100Hz
Time Zone........Eastern Standard Time
Color Manage:....3Deep
Visual Effects:..Transitions Off

Programs Most Used:
Internet Explorer 6.0
Counter-Strike 1.6 (Steam)
Kazaa Lite++ (so many viruses so little time lol)
VoODOo`s IE Speed Up 2004 (made by me)
Norton 2003 (Switching soon to something else)
ZoneAlarm
WsFtp
MIRC (Custom modified)
Bullet Proof FTP SERVER
Winamp 2.91
Alcohol 120%
Ad-Aware 6.0 ( sucks I need this)
Spybot ( sucks I need this)
Serials 2k
Ip-Tools
LANguard Network Security Scanner
3 Registry Tweaks

Misc.:
Idle CPU Load:......0%-4%
Idle Mem Load:......5.66%
Idle Handles:.......3869
Idle Threads:.......227
Idle Proccesses.....23
Idle Commit Charge..19.4%
Idle Kernel mem.....3.44%
Norm Case temp:..76 degrees (on medium)
Norm Proc temp:..94 degrees (on medium)
Differential:....18 degrees (on medium)
« Last Edit: February 04, 2004, 05:12:45 PM by PD-VoODOo »

Offline vojtech

  • Avast team
  • Advanced Poster
  • *
  • Posts: 939
    • ALWIL Software
Re:<---Need help finding out whats wrong!
« Reply #1 on: February 05, 2004, 10:12:59 AM »
Error 1753 = "There are no more endpoints available from the endpoint mapper". It means that the RPC (Remote Procedure Call) subsystem is not working properly. Look to the services if RPC is started.

Offline Vlk

  • Avast CEO
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11664
  • Please don't send me IM's. Email only. Thx.
    • ALWIL Software
Re:<---Need help finding out whats wrong!
« Reply #2 on: February 05, 2004, 10:52:19 AM »
Also make sure that the "avast Antivirus" service is running.

Control Panel -> Administrative Tools -> Services
If at first you don't succeed, then skydiving's not for you.

Offline PD-VoODOo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re:<---Need help finding out whats wrong!
« Reply #3 on: February 05, 2004, 10:00:55 PM »
Wow you guys responded quick! Thanks! Gawd only If microsoft would respond as quick sh1t the world would be a better place.

Thanks Ill try that. Ive been trying different software and I really like yours alot for the ability to search in detail for viruses. Yes it took me 2 days to scan but was worth it to me to find out just how safe I really was.
I will reinstall Avast and test it further.
and post an analysis here in your forum of Pro`s and Con`s of your software. (Since I have nothing better to do) =P
And I also like how flexible it is I still had Nortons installed and had no blue screen errors while installing yours as I did with Panda. I understand your not supposed to have more than one anti-virus but If someone mistakenly installs a 2nd one they should not be penalized by not being able to use their operating system.
All I can say for now Is so far I like what I see.
« Last Edit: February 05, 2004, 10:03:24 PM by PD-VoODOo »