Author Topic: Intel Mac Pro  (Read 6029 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

RH

  • Guest
Intel Mac Pro
« on: February 09, 2007, 10:24:25 PM »
I deployed a task to install on the new Mac Pro on the XP side and it installed just fine.  However, it will not come up, instead I just get the blue ball with the red line through it.  I tried uninstalling and re-installing it, but that did not work either.   Any thoughts? 

Offline Vlk

  • Avast CEO
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11664
  • Please don't send me IM's. Email only. Thx.
    • ALWIL Software
Re: Intel Mac Pro
« Reply #1 on: February 09, 2007, 10:27:34 PM »
Could you please try this: http://www.avast.com/eng/faq-red-circle.html ?

Thanks
Vlk
If at first you don't succeed, then skydiving's not for you.

RH

  • Guest
Re: Intel Mac Pro
« Reply #2 on: February 13, 2007, 05:03:04 PM »
Well, I tried all that you suggested and it is still not running :-[   Any other thoughts on this one? 

RH

  • Guest
Re: Intel Mac Pro
« Reply #3 on: February 13, 2007, 05:30:12 PM »
There was one thing that I forgot to state before and that is when I tried starting avast it came up with the following error:

1069 - Service did not start due to logon failure

Offline Vlk

  • Avast CEO
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11664
  • Please don't send me IM's. Email only. Thx.
    • ALWIL Software
Re: Intel Mac Pro
« Reply #4 on: February 13, 2007, 09:37:45 PM »
Obviously, this means that the username or password set on the Log On page of the service's properties is incorrect. Did you set it manually?

I suggest using the LocalSystem account for the service, this way, you don't have to worry about possible password changes etc.

Thanks
Vlk
If at first you don't succeed, then skydiving's not for you.

RH

  • Guest
Re: Intel Mac Pro
« Reply #5 on: February 15, 2007, 06:13:47 PM »
Could you please explain to me where this property is located and what do I need to do to correct it.  See,  just the other day I did start changing my administrator password on the network.  I did not think that it would effect Avast as long as my local PC and network administrator logins were the same.  I also changed the password to match for the ADNM just in case. 

If at all possible I do not want to have Avast running disconnected from the server if I do not have to.

Thanks.

Offline Vlk

  • Avast CEO
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11664
  • Please don't send me IM's. Email only. Thx.
    • ALWIL Software
Re: Intel Mac Pro
« Reply #6 on: February 15, 2007, 06:23:18 PM »
Right click the service, and select Properties. Then go to the Log On tab.

Thanks
Vlk
If at first you don't succeed, then skydiving's not for you.

RH

  • Guest
Re: Intel Mac Pro
« Reply #7 on: February 15, 2007, 07:18:37 PM »
You da man! That worked great.  Thanks so much. :)