Author Topic: support.avast.com down?  (Read 5600 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

chayolle

  • Guest
support.avast.com down?
« on: March 23, 2009, 08:03:27 AM »
Hi, can anyone access the url support.avast.com? It gives me a blank page on Firefox or IE... Is it normal?

CharleyO

  • Guest
Re: support.avast.com down?
« Reply #1 on: March 23, 2009, 08:09:07 AM »
***

Welcome to the forums, chayolle.   :)

It seems to be working for me. Try the link below.

http://support.avast.com/

Anyway, if you need help, you can try posting your problem(s) in this forum.


***

chayolle

  • Guest
Re: support.avast.com down?
« Reply #2 on: March 23, 2009, 01:46:53 PM »
Quite weird that it works for you, it gives me a blank page, any idea?

YoKenny

  • Guest
Re: support.avast.com down?
« Reply #3 on: March 23, 2009, 03:32:17 PM »
It works fine for me.

What operating system and Service Pack level is your system?

Post a HijackThis log here:
http://download.cnet.com/Trend-Micro-HijackThis/3000-8022_4-10227353.html

drhayden1

  • Guest
Re: support.avast.com down?
« Reply #4 on: March 23, 2009, 03:39:15 PM »
works fine here also through firefox :)

Offline DavidR

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 87053
  • No support PMs thanks
Re: support.avast.com down?
« Reply #5 on: March 23, 2009, 05:40:31 PM »
Hi, can anyone access the url support.avast.com? It gives me a blank page on Firefox or IE... Is it normal?

Try clearing out your cookies as apparently if you have an old cookie for the site it might be the cause.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 22.10.6038 (build 22.10.7633.734) UI 1.0.733/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

chayolle

  • Guest
Re: support.avast.com down?
« Reply #6 on: March 24, 2009, 10:25:59 AM »
Tried to clean my cookies but still the same...

I attached my HJT Log qs it exceeded the numbers of characters allowed.

CharleyO

  • Guest
Re: support.avast.com down?
« Reply #7 on: March 25, 2009, 03:46:35 AM »
***

The analysis of your HJT log shows nothing worth worrying about. No firewall was noted but I will guess that you are using the Windows XP firewall. Two entries were questionable but they checked out as ok.

   O4 - HKUS\S-1-5-21-1008073735-1017810871-1854032067-1009\..\RunOnce: [AcerScrSav] (User '?')

O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{FDC2648C-AA72-4756-B2DA-E5CE6748E156}: NameServer = 202.123.2.35,202.123.2.11

Otherwise, a good clean HJT log.


***

chayolle

  • Guest
Re: support.avast.com down?
« Reply #8 on: March 25, 2009, 06:14:24 AM »
Thanks, this is quite weird actually...

Offline Marc57

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1944
  • KISS Rules The World!!!
    • KISS Army
Re: support.avast.com down?
« Reply #9 on: March 25, 2009, 06:20:23 AM »
It does the same thing to me IF I log in. If I clear the cookie and don't log in it displays fine.

Running Vista H/P sp1.


This has been happening to me for some time.
« Last Edit: March 25, 2009, 06:23:10 AM by Marc57 »
You Wanted the Best You Got the Best the Hottest Band in the World KISS!!!

R1Andy

  • Guest
Re: support.avast.com down?
« Reply #10 on: March 25, 2009, 02:14:00 PM »
same for me. i log in, page goes blank. clear out cookies, page comes back!  ???

drhayden1

  • Guest
Re: support.avast.com down?
« Reply #11 on: March 25, 2009, 03:59:47 PM »
Quote
This has been happening to me for some time.
Works just fine for me Kissman
Doing NOTHING but going to http://support.avast.com/
And it APPEARS ;)
« Last Edit: March 25, 2009, 04:03:49 PM by drhayden1 »

sunrisecc

  • Guest
Re: support.avast.com down?
« Reply #12 on: March 25, 2009, 04:26:14 PM »
It does the same thing to me IF I log in. If I clear the cookie and don't log in it displays fine.

Running Vista H/P sp1.


This has been happening to me for some time.

In a previous topic, I reported the exact same symptom/problem.
 
I stopped reporting the problem because one of the frequent posters on this board told me that it is not a topic for this board. I do not agree. I even went as far as reporting it to the webmaster of support.avast.com. I never received any response. ::)