Author Topic: Connecting to the internet  (Read 2080 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ike

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Connecting to the internet
« on: July 21, 2007, 04:47:10 AM »
I have to disable Avast to get a connection to the internet.
My system:
New .. eMachine T5062
Vista Home Premium

Processor:
AMD Athlon 64 3800+   K8
2.40 gigahertz
256 kilobyte primary memory cache
1024 kilobyte secondary memory cache
512 KB L2 Cache
2000 MHz System Bus 
32-bit Operating System

Memory Modules:
RAM installed 1024 MB DDR2

Hard Drives   c,d
160.04 Gigabytes SATA ll
7200 RPM
8 MB Cache

When I installed Avast I dissable my McAfee antivirus.
I have these Ok in my firewall
ashWebSv.exe
ashMaiSv.exe
avast.setup
ashServ.exe
aswUpdSv.exe
Have tried installing Avast three times .4.7 Home . no luck
says unable to display page ?

Any help is appreaciated . Thank You
« Last Edit: July 21, 2007, 04:50:18 AM by ike »

Offline oldman

  • Avast Evangelist
  • Massive Poster
  • ***
  • Posts: 4143
  • Some days..... MOS...this bug's for you
Re: Connecting to the internet
« Reply #1 on: July 21, 2007, 05:19:32 AM »
Disabling mcafee won't be enough. You will have to uninstall mcafee before installing avast as there will be conflicts.

Offline ike

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Connecting to the internet
« Reply #2 on: July 21, 2007, 06:32:29 AM »
That worked ...Thanks  :)

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67255
Re: Connecting to the internet
« Reply #3 on: July 21, 2007, 03:33:44 PM »
That worked ...Thanks  :)
What did work? McAfee uninstallation?
The best things in life are free.

Offline oldman

  • Avast Evangelist
  • Massive Poster
  • ***
  • Posts: 4143
  • Some days..... MOS...this bug's for you
Re: Connecting to the internet
« Reply #4 on: July 21, 2007, 06:45:19 PM »
You're welcome and welcome to the forum.