Author Topic: Forum display + Firefox 6 beta  (Read 3547 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DavidCo

  • Guest
Forum display + Firefox 6 beta
« on: July 16, 2011, 11:55:08 AM »
Yesterday for some reason FF decided not to display Avast forum properly.
I have lost all the formatting, background GUI/template etc
I have updated to Beta 2 but still the same

Am using IE9 without problem

Offline bob3160

  • Avast √úberevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 48608
  • 64 Years of Happiness
    • bob3160 Protecting Yourself, Your Computer and, Your Identity
Re: Forum display + Firefox 6 beta
« Reply #1 on: July 16, 2011, 11:58:30 AM »
Have you reported the problem to Firefox ???
Remember you're using a beta product.
Free Security Seminar: https://bit.ly/bobg2023  -  Important: http://www.organdonor.gov/ -- My Web Site: http://bob3160.strikingly.com/ - Win 11 Pro v24H2 64bit, 32 Gig Ram, 1TB SSD, Avast Free 24.4.6112, How to Successfully Install Avast http://goo.gl/VLXdeRepair & Clean Install https://goo.gl/t7aJGq -- My Online Activity https://bit.ly/BobGInternet

DarkMasters

  • Guest
Re: Forum display + Firefox 6 beta
« Reply #2 on: July 16, 2011, 12:12:05 PM »
One reason to stay with stable version update. What's with the rush anyway?

Offline bob3160

  • Avast √úberevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 48608
  • 64 Years of Happiness
    • bob3160 Protecting Yourself, Your Computer and, Your Identity
Re: Forum display + Firefox 6 beta
« Reply #3 on: July 16, 2011, 12:17:34 PM »
Quote
What's with the rush anyway?
Some of us enjoy Beta testing. :) But, you have to be prepared to run into little
snags now and then. That's why it's called Beta.
Free Security Seminar: https://bit.ly/bobg2023  -  Important: http://www.organdonor.gov/ -- My Web Site: http://bob3160.strikingly.com/ - Win 11 Pro v24H2 64bit, 32 Gig Ram, 1TB SSD, Avast Free 24.4.6112, How to Successfully Install Avast http://goo.gl/VLXdeRepair & Clean Install https://goo.gl/t7aJGq -- My Online Activity https://bit.ly/BobGInternet

DavidCo

  • Guest
Re: Forum display + Firefox 6 beta
« Reply #4 on: July 16, 2011, 12:23:43 PM »
Errr.........
I built my first Firebird (Phoenix really) at 0.6

I posted here due to the fact, at least for me, that only the Avast forum is effected.
Cheers
 ;D

DavidCo

  • Guest
Re: Forum display + Firefox 6 beta
« Reply #5 on: July 16, 2011, 12:42:11 PM »
Just to add a bit
I have checked other SMF forums, vBulletin & phpBB
All OK