Author Topic: Avast stopped working, virus?  (Read 94559 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mauserme

  • Guest
Re: Avast stopped working, virus?
« Reply #165 on: September 20, 2007, 07:59:55 PM »
...  so I just made backup disks of my documents and files and then formatted my hard drive.
Sorry it had to get to that but its probably the most efficient solution. 

As David said, learning is good and I certainly did while working on your thread.   :)

BJS

  • Guest
Re: Avast stopped working, virus?
« Reply #166 on: September 20, 2007, 10:34:22 PM »
David,
I took your advice and now start my browser under "DropMyRights"
I just start my browser (either Firefox or IE) from the icon on my desktop, it flashes for a sec and then it starts.

Thanks for the tip... ;)

I might invest in the image device. A freind also has one and he swears by it.

Thanks again to Mauserme and Oldman and everyone else that chipped in.
The situation was bad, but I actually found I enjoyed some of the things we tried. I like to know how things tick and this was a crash course (sorry about the pun)  ;D
« Last Edit: September 20, 2007, 10:37:44 PM by BJS »

Offline DavidR

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 89439
  • No support PMs thanks
Re: Avast stopped working, virus?
« Reply #167 on: September 20, 2007, 10:56:38 PM »
Your welcome.

You should also consider the same DMR for your email program (or P2P and Instant Messaging if you use them) as that is still a major route of entry.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 24.6.6121 (build 24.6.9241.848) UI 1.0.809/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security