Author Topic: "Delay loading of avast services" has stopped being effective  (Read 10087 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67194
Re: "Delay loading of avast services" has stopped being effective
« Reply #15 on: September 12, 2007, 04:40:46 AM »
Vlk, is it mine correct  ??? ???
« Last Edit: September 12, 2007, 04:42:21 AM by Techâ„¢ »
The best things in life are free.

Offline Vlk

  • Avast CEO
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11658
  • Please don't send me IM's. Email only. Thx.
    • ALWIL Software
Re: "Delay loading of avast services" has stopped being effective
« Reply #16 on: September 12, 2007, 11:15:24 PM »
Delay loading box CHECKED - the "Group" value should be empty (or should not exist)
Delay loading box UNCHECKED - the "Group" value should be "ShellSvcGroup"
If at first you don't succeed, then skydiving's not for you.

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67194
Re: "Delay loading of avast services" has stopped being effective
« Reply #17 on: September 12, 2007, 11:25:20 PM »
Thanks.
The best things in life are free.

MrRAlan

  • Guest
Re: "Delay loading of avast services" has stopped being effective
« Reply #18 on: September 12, 2007, 11:39:45 PM »
Delay loading box CHECKED - the "Group" value should be empty (or should not exist)
Delay loading box UNCHECKED - the "Group" value should be "ShellSvcGroup"

Ok.  So mine is correct.  I wonder why it appears not to be working anymore?

mojako_2you

  • Guest
Re: "Delay loading of avast services" has stopped being effective
« Reply #19 on: September 14, 2007, 03:40:50 PM »
I have post some massage according to this problem also.....
All my laptops in my college that using avast are currently took time to load the Local area network and wireless network connection....

I have told it before but seems someone just say he dont understand my english...

I solve this problem by uninstall my LAN and WIRELESS at Device manager...

After that it will be as usual as before...

But the problem coming back when i update my virus database.....

Hopefully this problem will be solve soon as many of my friend angry with me as im promote this antivirus to them...

Go go avast...

MrRAlan

  • Guest
Re: "Delay loading of avast services" has stopped being effective
« Reply #20 on: September 18, 2007, 10:27:40 PM »
Any idea yet what could be causing this?