Author Topic: Can't get Menu for Avast Premium Security to work  (Read 464 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline giannibeau1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
Can't get Menu for Avast Premium Security to work
« on: October 25, 2021, 07:37:24 AM »
Windows 10

I click on the Avast icon and I get a message "let's try a restart."

I restart, and I get the same message. I click on the system fix line in the window and it says "let's try a restart."

Avast seems to be working when I look at the Task Manager.

Any ideas ?

Offline Asyn

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 73538
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: Can't get Menu for Avast Premium Security to work
« Reply #1 on: October 25, 2021, 12:36:28 PM »
Repair Avast:
1. Control Panel -> Add/Remove programs -> Avast
2. Click on 'Repair'.
3. Follow instructions.
4. Reboot.
Win 8.1 [x64] - Avast PremSec 22.1.6886.IBC [UI.688] - EEK - Firefox ESR 91.5 [NS/uBO/PB] - TB 91.5.0
Avast-Tools: Secure Browser 97.1 - Cleanup 21.4 - SecureLine 5.15 - Driver Updater 21.4 - CCleaner 5.88
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline giannibeau1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
Re: Can't get Menu for Avast Premium Security to work
« Reply #2 on: October 25, 2021, 04:29:49 PM »
Repair Avast:
1. Control Panel -> Add/Remove programs -> Avast
2. Click on 'Repair'.
3. Follow instructions.
4. Reboot.

There is no Add/Remove.
There is 'uninstall programs'.
There is a line that has 'uninstall, change or repair',
but the menu only has 'uninstall and change', but
no 'repair'. You can't click on the line with 'repair'.

When I right click on Avast 'uninstall and change'
are the only two options.

Thanks for replying.

The black screen that came up said to
try clicking on the 'fix' line, but that
didn't work either.

Offline Asyn

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 73538
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: Can't get Menu for Avast Premium Security to work
« Reply #3 on: October 25, 2021, 05:48:55 PM »
- Which Avast..? (Free/Premium/One)
- Which version/build of Avast..?
- OS..? (32/64 Bit..? - which SP/Build..?)
- Other security related software installed..?
- Which AV(s) did you use before Avast..?
Win 8.1 [x64] - Avast PremSec 22.1.6886.IBC [UI.688] - EEK - Firefox ESR 91.5 [NS/uBO/PB] - TB 91.5.0
Avast-Tools: Secure Browser 97.1 - Cleanup 21.4 - SecureLine 5.15 - Driver Updater 21.4 - CCleaner 5.88
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0