Author Topic: logo disappeared  (Read 3568 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

gemon

  • Guest
logo disappeared
« on: April 12, 2009, 06:17:20 PM »
Hi
I needed a new licence key so asked for it and everything went fine, but short after they was a 'GIM" error if I remember well and avast had to shut down. Then I noticed that the permanent protection logo at the bottom right was missing. I relaunched avast by the all programs menu and was able to scan my PC. But the permanent protection logo never came back. I'm still able to change the level of the permanent protection but without the logo I wonder if it works.

Any ideas ??

Thanks

Offline .: L' arc :.

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1780
  • Thinking with Portals
Re: logo disappeared
« Reply #1 on: April 13, 2009, 02:52:01 PM »
-= Try reinstalling avast or downloading a new installer at CNET.com..
Windows 7 (64-bit) Home Premium SP1
avast! 9 RC1

gemon

  • Guest
Re: logo disappeared
« Reply #2 on: April 13, 2009, 04:25:08 PM »
Ok
I didnt want to uninstall reinstall, but as you said it seemed the best thing to do.
everything seems fine now.

Thanks chronoboi001 ;)

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67194
Re: logo disappeared
« Reply #3 on: April 13, 2009, 04:39:55 PM »
Can you try to repair your installation?
Go to Control Panel > Add/Remove programs > avast! antivirus > Remove. Then choose Repair function in the popup window (Repair).
If this does not help, can you uninstall / boot / install / boot again?
The best things in life are free.