Author Topic: Issue with activating sync  (Read 1002 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rushabh11shah

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Issue with activating sync
« on: January 25, 2023, 07:47:51 AM »
I get the error code below every time I try to turn on sync on Avast Secure Browser. I have already tried restarting my laptop, uninstalling and reinstalling, resetting password, and logging out of Avast One and logging back in.
Every time I click the "turn on sync" button, it takes me to a blank page and after 2 minutes it just has this message on the screen.

{"type":"https://tools.ietf.org/html/rfc7231#section-6.5.1","title":"Bad Request","status":400,"traceId":"00-8933e5f079c2e3aba312f06ab7b9f521-5ffe871624c3b682-00"}

Offline Sandu-RM

  • Avast team
  • Full Member
  • *
  • Posts: 104
  • Taking care of the Secure Browser releases
Re: Issue with activating sync
« Reply #1 on: January 25, 2023, 08:11:14 AM »
I get the error code below every time I try to turn on sync on Avast Secure Browser. I have already tried restarting my laptop, uninstalling and reinstalling, resetting password, and logging out of Avast One and logging back in.
Every time I click the "turn on sync" button, it takes me to a blank page and after 2 minutes it just has this message on the screen.

{"type":"https://tools.ietf.org/html/rfc7231#section-6.5.1","title":"Bad Request","status":400,"traceId":"00-8933e5f079c2e3aba312f06ab7b9f521-5ffe871624c3b682-00"}

Hi,

could you please provide us with diagnostic information from the browser?

Thank you