Author Topic: Won't start running  (Read 2839 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Funny man

  • Guest
Won't start running
« on: January 06, 2008, 08:23:47 AM »
For what ever reason I have NO idea why. Avast just shut down, it turned off and I can't start it up??? Any one have ANY ideas??????????????????? ???

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67194
Re: Won't start running
« Reply #1 on: January 06, 2008, 03:44:08 PM »
We will need more information to be able to help you:
- Which OS are you using? Is it up to date?
- What avast! version?
- Do you use a firewall? Which one?
- Do you have any other antivirus installed in your system? Did you have in the past?
- Any other security programs that could interfere?
- What happens if you try to run ashSimp2.exe from avast folder?
The best things in life are free.

Funny man

  • Guest
Re: Won't start running
« Reply #2 on: January 09, 2008, 03:58:09 AM »
 ??? ??? ??? ???
« Last Edit: January 09, 2008, 04:29:01 AM by Funny man »

Funny man

  • Guest
Re: Won't start running
« Reply #3 on: January 09, 2008, 04:24:45 AM »
Windows WP and is up to date
4.71
Yes  Active Armor Firewall
No Not since I rebuilt it
Maybe Spybot search and destroy
Running the .exe the program starts
« Last Edit: January 09, 2008, 04:28:21 AM by Funny man »

Funny man

  • Guest
Re: Won't start running
« Reply #4 on: January 09, 2008, 04:26:06 AM »
It's just that avast does run on auto. All the time and I don't know why??
« Last Edit: January 09, 2008, 04:27:38 AM by Funny man »

gdiloren

  • Guest
Re: Won't start running
« Reply #5 on: January 09, 2008, 04:48:18 AM »
I didn't get you on the "run on auto" thing, but if AVAST Service is shut of in your MSCONFIG (start/run/MSCONFIG), then the program won't start. It happenned for me for AVG antispyware and Adaware. Then, you should try to understand why it is shut down, as it should be ON normally. Only solution then, I think, would be a clean installation.