Author Topic: Embedded mp4 videos not showing  (Read 2840 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mapantz1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Embedded mp4 videos not showing
« on: September 10, 2023, 11:06:22 PM »
Hi

Mp4 videos that people upload to a forum are no longer showing in the browser. It used to work fine, so I don't know what has changed?

Online DavidR

  • Avast Ɯberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 89333
  • No support PMs thanks
Re: Embedded mp4 videos not showing
« Reply #1 on: September 11, 2023, 01:10:48 AM »
Are you getting any Avast Alerts or browser errors displayed to the screen.

If so attach the image of the alert or screen error to your reply, see my attached image (click to expand) to see how.

Have you got any examples of this URL path mp4 problem, just the domain-name.com/theMP4filename.mp4 so the link isn't active.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 24.5.6116 (build 24.5.9153.762) UI 1.0.808/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Offline Mapantz1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Embedded mp4 videos not showing
« Reply #2 on: September 14, 2023, 10:48:35 PM »
Are you getting any Avast Alerts or browser errors displayed to the screen.

If so attach the image of the alert or screen error to your reply, see my attached image (click to expand) to see how.

Have you got any examples of this URL path mp4 problem, just the domain-name.com/theMP4filename.mp4 so the link isn't active.

Here's the link: https://content-eu.invisioncic.com/d321955/monthly_2023_09/PXL_20230910_204127760_TS.mp4.804f90a25a4d13724bfcc5cd9837543c.mp4

No errors, just this:

Online DavidR

  • Avast Ɯberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 89333
  • No support PMs thanks
Re: Embedded mp4 videos not showing
« Reply #3 on: September 15, 2023, 12:23:37 AM »
I'm sorry I can't really check that direct link out. 
Well in a way I can, because it is a direct link to the mp4 files and I get 3 seconds of wind noise.  So the file is present and can be run directly from your link and if it is 3 seconds of wind noise its working.

As I'm not a member (presumably you have to be) and I really need to be able to get to the page in your image and then try to run the mp4
« Last Edit: September 15, 2023, 12:26:13 AM by DavidR »
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 24.5.6116 (build 24.5.9153.762) UI 1.0.808/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Offline Ruslan S.

  • Moderator
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 49
Re: Embedded mp4 videos not showing
« Reply #4 on: October 08, 2023, 04:02:39 PM »
Hi,
thank you for reporting this issue.
I will send it to the development team

Offline Ruslan S.

  • Moderator
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 49
Re: Embedded mp4 videos not showing
« Reply #5 on: October 09, 2023, 11:22:35 AM »
The issue was reported to the development team.