Author Topic: Scheduled Manual scan took place even though I changed setting for it not too  (Read 519 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dinobot2

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 356
So this is kind of weird and perhaps someone can give insight as to why this happened.

I used to do a full scan that I would run weekly. However last time I tried to run it it was taking too long, so I just decided to turn it off this time around and change the setting on it from running weekly to only run when I manually start it. Previously I would have it scheduled at 4:00 am on Mondays (which is today). I woke up and went to my computer and I see that the scan ran. So I think that perhaps I didn't Save the settings when I changed them. I go to the Custom scan settings to actually change it, and I see that it I did have the setting changed, but it still ran as per my previous settings.

I have changed settings related to custom scans before, including this one, and I never had this issue. So I'm not sure why it didn't take this time. I will say that I haven't restarted my computer since changing the scan frequency on the custom scan from Weekly to Manual, but there was no indication that would be needed, and the setting itself is showing as Manual. Obviously if that's the reason then, well, problem solved, i'll just give my laptop a restart, but it would seem like an odd thing.

Does anyone else know what could have caused this oddity/glitch?

Offline Dinobot2

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 356
Not even a "huh, that's really interesting and weird, indeed" from anyone?