Author Topic: Set up Account Sync, still getting 'Please wait' message  (Read 1464 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline E37

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Set up Account Sync, still getting 'Please wait' message
« on: January 19, 2024, 05:00:26 PM »
Hi, all. I set up the account sync on my Avast Browser this morning in the hopes off accessing my bookmarks/password manager on a new PC. It's been almost two hours, and I'm still seeing the message 'Please wait..." Having not had a reason to sync accounts prior to this, I'm unsure if this is the standard wait time. Should I still be receiving this message (I've attached a screenshot of what I'm seeing)?

For context, both the laptop and PC I'm using Avast Browser on are running Windows 11. I do not currently have a firewall up (as the Avast Support FAQ suggested this might be an issue), and the browser on each device is the most recent, up to date version.

Offline Jakub171

  • Avast team
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 43
Re: Set up Account Sync, still getting 'Please wait' message
« Reply #1 on: January 22, 2024, 10:46:34 AM »
Hello.
I was able to re-create the issue you mentioned, and believe, it should be fixed now.
Could you please confirm it is working on your side too now?

In case it's not working, diagnostic information from secure://settings/diagnosticInfo could help us finding the real issue.

Offline E37

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Set up Account Sync, still getting 'Please wait' message
« Reply #2 on: January 22, 2024, 02:30:32 PM »
The issue appears resolved on both computers now, and I'm able to access my bookmarks on the new PC.

I appreciate your help. Thank you!

Offline Blue5

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Set up Account Sync, still getting 'Please wait' message
« Reply #3 on: February 29, 2024, 01:05:31 AM »
I have the same problem! please help

Offline DavidR

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 89333
  • No support PMs thanks
Re: Set up Account Sync, still getting 'Please wait' message
« Reply #4 on: February 29, 2024, 01:58:38 AM »
I have the same problem! please help

As 'Jakub171' Avast Team member suggested - the information requested could help.

Hello.
I was able to re-create the issue you mentioned, and believe, it should be fixed now.
Could you please confirm it is working on your side too now?
In case it's not working, diagnostic information from secure://settings/diagnosticInfo could help us finding the real issue.

I don't know if this information would have any personal information or how it would reach Jakub171.

The bold text in the quoted text is mine, essentially asking for further information if the problem is still present (after the fix).

First I would suggest you ensure that you have the latest version of the Avast Secure Browser - New browser version 121.0, released at the start of February - see https://forum.avast.com/index.php?topic=326051.0

I don't use the the Avast Secure Browser, so can't speak from personal experience.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 24.5.6116 (build 24.5.9153.762) UI 1.0.808/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Offline Blue5

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Set up Account Sync, still getting 'Please wait' message
« Reply #5 on: February 29, 2024, 03:11:44 AM »
I have the latest version of the Avast Secure Browser (121.0.23992.186)
After singn out and sign back in
account Sync, getting 'Please wait' message

please help!