Author Topic: SMTP port not connecting after updating to Avast Home 4.8  (Read 6888 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Erroneus

  • Guest
Re: SMTP port not connecting after updating to Avast Home 4.8
« Reply #15 on: April 22, 2008, 09:07:28 PM »
Trying out the beta to see if it helps.

Offline alanrf

  • Avast Evangelist
  • Massive Poster
  • ***
  • Posts: 3868
  • Just an avast user
Re: SMTP port not connecting after updating to Avast Home 4.8
« Reply #16 on: April 22, 2008, 09:20:06 PM »
Erroneus

I doubt that the beta will make any difference to this problem - but worth a try.

Is the system on which you are experiencing this intermittent problem connected wired or wirelessly?
« Last Edit: April 22, 2008, 09:21:59 PM by alanrf »

Erroneus

  • Guest
Re: SMTP port not connecting after updating to Avast Home 4.8
« Reply #17 on: April 23, 2008, 12:58:39 AM »
Wired, so far so good after the beta update, but again the problems are periodic.

Offline alanrf

  • Avast Evangelist
  • Massive Poster
  • ***
  • Posts: 3868
  • Just an avast user
Re: SMTP port not connecting after updating to Avast Home 4.8
« Reply #18 on: April 23, 2008, 01:26:33 AM »
Is the sporadic connection problem on port 25 always to the same mail server?

Erroneus

  • Guest
Re: SMTP port not connecting after updating to Avast Home 4.8
« Reply #19 on: April 23, 2008, 11:51:01 AM »
All SMTP servers on port 25, no problems with smtp servers on other ports.

Also i made sure the smtp server was working and it wan't my line or ISP, by testing from my laptop, which never had any problems (also running sp1 vista)

DaneBrooke

  • Guest
Re: SMTP port not connecting after updating to Avast Home 4.8
« Reply #20 on: July 18, 2008, 04:19:12 AM »
Right, David... it was the other guy that was having Telnet problems.