Author Topic: new user  (Read 8892 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

surfer1

  • Guest
Re: new user
« Reply #15 on: April 22, 2008, 03:49:01 AM »
if i do not set the proxy server i will not be able to access the web thats why evemn after using xp

surfer1

  • Guest
Re: new user
« Reply #16 on: April 22, 2008, 03:58:59 AM »
if i do notconfigure th proxy server within few days i wiil not be able to acess the web thats why

surfer1

  • Guest
Re: new user
« Reply #17 on: April 22, 2008, 04:08:09 AM »
i have just installed avast 4.8.1178 080421
but the problem hasn't changed
if  i turn it on access scanner off the ie display the page cannopt be displayed
the problem's not gone
i have just formated the pc and installed avast 4.81178
now tell me what to should do 8)

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67235
Re: new user
« Reply #18 on: April 22, 2008, 04:11:43 AM »
surfer1, I'm empty... the only thing I can think is installing (upgrading) to the latest beta to see if it solves.
The best things in life are free.

surfer1

  • Guest
Re: new user
« Reply #19 on: April 22, 2008, 04:12:23 AM »
should i send a set up log file to you  8)

surfer1

  • Guest
Re: new user
« Reply #20 on: April 22, 2008, 04:14:00 AM »
i have already installed 4,8,1178 080421-1 ;D

surfer1

  • Guest
Re: new user
« Reply #21 on: April 22, 2008, 04:51:22 AM »
my pc is brand new now
i have only 4 software  running
win xpsp2
avast 4.8.1178 080421-1
firefox
googletoolbar
which i have downloded just now

surfer1

  • Guest
Re: new user
« Reply #22 on: April 22, 2008, 04:54:33 AM »
but the problem has not gone the moment i turn off the web shield
IE display the page cannot be displayed when i turn web shield on i can acess the web .

Offline alanrf

  • Avast Evangelist
  • Massive Poster
  • ***
  • Posts: 3866
  • Just an avast user
Re: new user
« Reply #23 on: April 22, 2008, 05:14:29 AM »
If you have set up your browser with a proxy to use the Webshield then Webshield must on for the proxy to work.

To check it the beta is working you need to remove the proxy from your browser.

surfer1

  • Guest
Re: new user
« Reply #24 on: April 22, 2008, 05:20:14 AM »
i didnt get much what you are saying but i am going to remove the entry localhost and 12080 mentioned
in the video  ::)

surfer1

  • Guest
Re: new user
« Reply #25 on: April 22, 2008, 05:23:00 AM »
hey i just got a warning you are trying to delete proxy server entry which prevents you from acessing the internet i still deleted it but can acess the web?
now what.
 ::)

Offline alanrf

  • Avast Evangelist
  • Massive Poster
  • ***
  • Posts: 3866
  • Just an avast user
Re: new user
« Reply #26 on: April 22, 2008, 05:39:49 AM »
After you removed localhost and port 12080 from your browser can you access the Web?

surfer1

  • Guest
Re: new user
« Reply #27 on: April 22, 2008, 05:42:13 AM »
now for sure but i dont know after 1 or 2 days  whether i will be able to access the web.next

surfer1

  • Guest
Re: new user
« Reply #28 on: April 22, 2008, 05:43:35 AM »
now what ::)

Offline alanrf

  • Avast Evangelist
  • Massive Poster
  • ***
  • Posts: 3866
  • Just an avast user
Re: new user
« Reply #29 on: April 22, 2008, 05:57:51 AM »
I think that you wait and see what will happen.