Author Topic: Is there a flaw in Dr.Web antivirus link checker on Vista with FF 3.0.1?  (Read 13313 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DavidR

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 86671
  • No support PMs thanks
Re: Is there a flaw in Dr.Web antivirus link checker on Vista with FF 3.0.1?
« Reply #15 on: August 01, 2008, 05:30:57 PM »
Strangely enough I don't have any problem with the siteadvisor add-on.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 22.5.6015 (build 22.5.7263.730) UI 1.0.711/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

gdiloren

  • Guest
Re: Is there a flaw in Dr.Web antivirus link checker on Vista with FF 3.0.1?
« Reply #16 on: August 01, 2008, 05:52:47 PM »
Strangely enough I don't have any problem with the siteadvisor add-on.
I just installed the Nightly tester tools extension and I'm trying for the last time on my FF 3.0.1 on my user account on Vista. Strangely on IE7 it's there and I didn't have to install it. As you say, we shouldn't go crazy for extensions in FF, but when you like one, what to say???On my ADMIN account everything is smooth! ;D
NB: As a matter of fact, it disappeared...Closed and reopened the browser! ::)
« Last Edit: August 01, 2008, 06:00:06 PM by gdiloren »

Offline DavidR

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 86671
  • No support PMs thanks
Re: Is there a flaw in Dr.Web antivirus link checker on Vista with FF 3.0.1?
« Reply #17 on: August 01, 2008, 06:24:11 PM »
I run all Internet facing applications (browsers, email clients, etc.) under DropMyRights, so they are effectively running as a limited user. Now, if that were to stop DrWeb (and I can't see why it would require Admin rights) then it is poorly written.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 22.5.6015 (build 22.5.7263.730) UI 1.0.711/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

gdiloren

  • Guest
Re: Is there a flaw in Dr.Web antivirus link checker on Vista with FF 3.0.1?
« Reply #18 on: August 03, 2008, 05:44:32 AM »
Repeatedly tried to install Siteadvisor in FF 3.0.1 in Vista Sp1 on my user account. Whenever the extension installs successfully (not always the case) it is in light yellow
whereas all the other extensions are white on the board. I tried to press the button "Override all compatibilities", it went white, but upon rebooting the extension is no longer in the board. I give up. Someone has an idea??? 8)

Hard_ROCKER

  • Guest
Re: Is there a flaw in Dr.Web antivirus link checker on Vista with FF 3.0.1?
« Reply #19 on: August 03, 2008, 09:49:16 AM »
Installing Siteadvisor in FF 3.0.1 on Vista SP1 and running in protected(non-admin) mode works for me. You could try installing the extension in admin mode(right click FF shortcut and select run as admin) and see if that helps.

gdiloren

  • Guest
Re: Is there a flaw in Dr.Web antivirus link checker on Vista with FF 3.0.1?
« Reply #20 on: August 03, 2008, 04:23:16 PM »
Installing Siteadvisor in FF 3.0.1 on Vista SP1 and running in protected(non-admin) mode works for me. You could try installing the extension in admin mode(right click FF shortcut and select run as admin) and see if that helps.
It is already installed in admin mode. It is just in user mode that it is not. Strange! ???

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67241
Re: Is there a flaw in Dr.Web antivirus link checker on Vista with FF 3.0.1?
« Reply #21 on: August 03, 2008, 08:58:27 PM »
It is already installed in admin mode. It is just in user mode that it is not. Strange! ???
Do you use ThreatFire?
The best things in life are free.

gdiloren

  • Guest
Re: Is there a flaw in Dr.Web antivirus link checker on Vista with FF 3.0.1?
« Reply #22 on: August 03, 2008, 10:34:06 PM »
It is already installed in admin mode. It is just in user mode that it is not. Strange! ???
Do you use ThreatFire?
Yes, of course... ::)

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67241
Re: Is there a flaw in Dr.Web antivirus link checker on Vista with FF 3.0.1?
« Reply #23 on: August 03, 2008, 11:02:21 PM »
Yes, of course... ::)
If you uninstall ThreatFire and boot... will the extension install?
It's not of course neither obvious. I just drop ThreatFire because it messed all my Firefox extensions installation :P
The best things in life are free.

gdiloren

  • Guest
Re: Is there a flaw in Dr.Web antivirus link checker on Vista with FF 3.0.1?
« Reply #24 on: August 03, 2008, 11:55:11 PM »
Thanks Tech, I think I'll stay with Threatfire and sacrifice siteadvisor. I'll keep this in mind! ;)

gdiloren

  • Guest
Re: Is there a flaw in Dr.Web antivirus link checker on Vista with FF 3.0.1?
« Reply #25 on: August 06, 2008, 04:35:24 PM »
A new version of Dr.Web antivirus link checker v. 1.1.18 is out. I will post the file after getting the permission from Eugene kuzin, the author, to do so. The problem with the gray modern theme and the close button bug is fixed. I didn't test it on other themes. I especially like the extension to scan videos on you tube for malware for example. :D
N.B.: To get the v 1.1.18 go to:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/938
« Last Edit: August 06, 2008, 05:03:15 PM by gdiloren »

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67241
Re: Is there a flaw in Dr.Web antivirus link checker on Vista with FF 3.0.1?
« Reply #26 on: August 06, 2008, 05:05:15 PM »
A new version of Dr.Web antivirus link checker v. 1.1.18 is out.
Please, post back when it's done...
I wish it was automatically update within Firefox, like the other extensions...
The best things in life are free.

gdiloren

  • Guest
Re: Is there a flaw in Dr.Web antivirus link checker on Vista with FF 3.0.1?
« Reply #27 on: August 06, 2008, 05:07:10 PM »
It's done, it's on the add-on site. I posted in Updates thread too. :D

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67241
Re: Is there a flaw in Dr.Web antivirus link checker on Vista with FF 3.0.1?
« Reply #28 on: August 06, 2008, 05:09:21 PM »
It's done, it's on the add-on site. I posted in Updates thread too. :D
Sorry... I see that now. Thanks. Updated, need to restart Firefox...
The best things in life are free.

Offline DavidR

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 86671
  • No support PMs thanks
Re: Is there a flaw in Dr.Web antivirus link checker on Vista with FF 3.0.1?
« Reply #29 on: August 06, 2008, 07:24:57 PM »
Well no change for me after installing and restarting, tried a link check and it is still there spinning its wheels (nothing after 5 minutes), I've had enough its history.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 22.5.6015 (build 22.5.7263.730) UI 1.0.711/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security