Author Topic: No sound ?  (Read 8623 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Waldo

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 397
  • Avast does the ownage
No sound ?
« on: June 01, 2003, 02:06:48 PM »
Just like a few threads ago was posted, I also have no warning sounds or beeps, or that sexy lady voice anymore saying i'm infected with some nasty.

I have NO sounds in the entire Avast program.

Although this is not a major problem I still miss that sexy lady ...why did she left me? :)

When i go into the sound options of AV everything is enabled. what gives....

  ???

User of Avast 4.0 Home with latest updates.
Win XP
PIII 1000 Ghz, G-force IV TI4400, 512 Ram.
**Guns are for show, knifes for a pro**

Offline Vlk

  • Avast CEO
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11664
  • Please don't send me IM's. Email only. Thx.
    • ALWIL Software
Re:No sound ?
« Reply #1 on: June 01, 2003, 02:59:47 PM »
Quote
Although this is not a major problem I still miss that sexy lady ...why did she left me?

;D Maybe she got tired always saying the same thing... ;)

Anyway, what happens if you go to the Control Panel,  Sounds, and try to play the sounds (using the Play button). Does it work? Is there a correct path specified?

Vlk
If at first you don't succeed, then skydiving's not for you.

Offline Waldo

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 397
  • Avast does the ownage
Re:No sound ?
« Reply #2 on: June 01, 2003, 05:28:05 PM »
well, I've seem to managed solving this problem.

In the XP configuration screen, sound & audio, I had to MANUALY select the appropriate sound files (Wav) for Avast and this for every possibel function in
the program.

I thought that in the past this was a default setting, so you didn't had to go
looking in the Avast (Englisch) folder to search for the sound files, to make them
work when you had some kind of detection or warning message.

well, dunno what happened ? maybe a some bad installation ? (although i doubt that...)

seems i'm not the only one with this problem, i saw somebody else in this forum  with the same prob...

 http://www.avast.com/forum/index.php?board=2;action=display;threadid=412

Thanks for the fast responce. Glad to see my sexy lady has come back to me :) woot woot !
**Guns are for show, knifes for a pro**

Offline crowterman

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
Re:No sound ?
« Reply #3 on: June 03, 2003, 12:19:00 AM »
Hey !  What sort of favouritism is this ? >:(  >:(  >:(

I've got some GUY that talks to me, and he gets a sexy lady !!!!

Can someone let me in on the secret  ???

Offline Pavel

  • Massive Poster
  • ****
  • Posts: 4305
  • Nostalgia isn't what it used to be...
    • ALWIL Software
Re:No sound ?
« Reply #4 on: June 03, 2003, 10:30:40 AM »
Quote
Hey !  What sort of favouritism is this ?    
I've got some GUY that talks to me, and he gets a sexy lady !!!!
You need to have some virus first  ;) ! The lady voice reports the virus presence, the GUY voice reports the database updates and suspected messages. But you can play the WAV files for yourself even without it - just check the English folder in avast directory for WAV files  ;D
All of us could take a lesson from the weather. It pays no attention to criticism.