Author Topic: VRDB iball icon doesn't consistently appear at each startup  (Read 14792 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

epp

  • Guest
Re: VRDB iball icon doesn't consistently appear at each startup
« Reply #30 on: June 21, 2009, 01:04:51 AM »
Tech - Thank you for your replies.

It's obvious to me (and others, based on what I've read) that in its current form, VRDB does not appear to be working properly.

If it's outdated, then remove it.  Alwil should probably issue a program update removing that functionality out of the current version, instead of the users waiting for any new version (4.9 or 5.0) to be released.  In my opinion, that's the easiest way to deal with it.
:)





Offline bob3160

  • Avast √úberevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 48469
  • 64 Years of Happiness
    • bob3160 Protecting Yourself, Your Computer and, Your Identity
Re: VRDB iball icon doesn't consistently appear at each startup
« Reply #31 on: June 21, 2009, 02:06:39 AM »
The only problem you appear to have has to do with your attempt to make changes which
under normal circumstances are never touched.
I have VRDB disabled but not by messing with the ini file.
Free Security Seminar: https://bit.ly/bobg2023  -  Important: http://www.organdonor.gov/ -- My Web Site: http://bob3160.strikingly.com/ - Win 11 Pro v22H2 64bit, 16 Gig Ram, 1TB SSD, Avast Free 23.5.6066, How to Successfully Install Avast http://goo.gl/VLXdeRepair & Clean Install https://goo.gl/t7aJGq -- My Online Activity https://bit.ly/BobGInternet

epp

  • Guest
Re: VRDB iball icon doesn't consistently appear at each startup
« Reply #32 on: July 08, 2009, 10:55:53 PM »
I decided to give this one more try.  After the installation and first reboot, both the (i) and (a) icons correctly appeared.  I let the PC do its thing to update Avast! after this first reboot without running anything else, this took 20 minutes (likely slow CPU-related).  Once it completed the update and avast.setup was finished, I went into the settings and checked the box to show the icon when updating.  As avast.setup had already finished updating, this particular Settings screen did not hang.

As it stands now, all is well again.    :)