Author Topic: Avast!4 no sounds  (Read 9441 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tire

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 21
  • I'm a llama!
Avast!4 no sounds
« on: May 30, 2003, 08:26:25 PM »
Hi, :)
After deinstalling and the renewed installation Avast4 Home Edition were killed souns of the programme.
Please for the announcement of what act refers given sounds >hover,possible,vpsupd,press,ready,suspic,virfound.
What can be with the reason the unresponsiveness of a sound in this programme ( the sound is not switched turned off in optiond )?
Or give the scheme of a sound Avast4 HE.

I greet all
Marek from Poland
« Last Edit: May 31, 2003, 09:52:23 AM by Tire »
I invite on:    www.centrumxp.pl

Offline Vlk

  • Avast CEO
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11664
  • Please don't send me IM's. Email only. Thx.
    • ALWIL Software
Re:Avast!4 no sounds
« Reply #1 on: June 02, 2003, 07:58:48 AM »
If at first you don't succeed, then skydiving's not for you.

Offline Tire

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 21
  • I'm a llama!
Re:Avast!4 no sounds
« Reply #2 on: June 02, 2003, 03:20:32 PM »
I am sorry,but your answer not settle the problem.Why that is so? Besides,I asked for the schema of a sound Avast 4 HE. Manual I will place the voice Avast.
If have to buy Avast!4 Professional,this laboratory ALWIL must examine the problem of the lack of sounds Avast!4 HE/Pro In WinXP.
« Last Edit: June 02, 2003, 03:34:08 PM by Tire »
I invite on:    www.centrumxp.pl

Offline Tire

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 21
  • I'm a llama!
Re:Avast!4 no sounds
« Reply #3 on: June 02, 2003, 04:19:19 PM »
Additionally,I attendthat the speed and the rightness of given advices gives reasons the customer to the purchase of the programme,Till now I did not receive the resolvent advice my problem. :(
Avast!4.0 HE/PRO As as good as gold and the effective programme - is half - baked to standard Microsoft Windows XP HE/Pro.
 :-[
I invite on:    www.centrumxp.pl

Offline Tire

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 21
  • I'm a llama!
Re:Avast!4 no sounds
« Reply #4 on: June 09, 2003, 06:50:01 PM »
Thank you too of any kind help.I have not questions and I do not wait answers.The problem is surely complicated for Moderator/ALWIL. :-\
I invite on:    www.centrumxp.pl

Offline kubecj

  • Avast team
  • Advanced Poster
  • *
  • Posts: 1123
    • ALWIL Software
Re:Avast!4 no sounds
« Reply #5 on: June 10, 2003, 12:50:13 AM »
Czesc przyjacielu,

cool down a bit and:

1) Enter Control Panel/Sounds. There should be events under 'avast! antivirus'. Are they there? Are the paths correct? Does the sound play when you press the play button?

2) Try to rephrase your question carefully. You may also enter bilingual message (english+polish) if you're not sure.
Jindrich Kubec

Offline Tire

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 21
  • I'm a llama!
Re:Avast!4 no sounds
« Reply #6 on: June 10, 2003, 07:55:12 AM »
Czesc przyjacielu,
Ustawilem juz wszystkie parametry glosu Avast!
Jest dobrze. Ale do tego musialem dojsc sam.
Jednak uwazam,ze Avast! ma usterke pod WinXP.
Avast! obecnie nie aktualizuje sie sam,musze to robic recznie,pomimo wlaczonej opcji automatic.

Wasz program reklamuje jako bardzo dobry na polskim forum CentrumXP.Zapraszam.

http://www.centrumxp.pl

Pozdrawiam.Marek.
« Last Edit: June 10, 2003, 08:04:16 AM by Tire »
I invite on:    www.centrumxp.pl

Offline kubecj

  • Avast team
  • Advanced Poster
  • *
  • Posts: 1123
    • ALWIL Software
Re:Avast!4 no sounds
« Reply #7 on: June 11, 2003, 12:56:46 AM »
Ustawilem juz wszystkie parametry glosu Avast!
Jest dobrze. Ale do tego musialem dojsc sam.

Installation program does it automatically. At least on most systems.

Quote
Jednak uwazam,ze Avast! ma usterke pod WinXP.
This sentence is beyond my knowledge of polish  8)

Quote
Avast! obecnie nie aktualizuje sie sam,musze to robic recznie,pomimo wlaczonej opcji automatic.

You firewall doesn't let the pings thru. This is a common problem, search the forum for the solution.
Jindrich Kubec

Offline Tire

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 21
  • I'm a llama!
Re:Avast!4 no sounds
« Reply #8 on: June 11, 2003, 07:56:42 AM »
OK!

Pozdrawiam. :)
I invite on:    www.centrumxp.pl

Offline Tire

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 21
  • I'm a llama!
Re:Avast!4 no sounds
« Reply #9 on: June 12, 2003, 07:14:11 PM »
There is already OK!
I like av Avast ;D
I invite on:    www.centrumxp.pl