Author Topic: scheduled task set up  (Read 12454 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline marcus58

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
Re: scheduled task set up
« Reply #30 on: December 31, 2008, 05:41:33 PM »
It's working.  Thanks so much for the help.  When it starts scaning the top of the window says "quick scan".  Can a standard or thorough scan be sceduled?  Thanks again.

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67274
Re: scheduled task set up
« Reply #31 on: December 31, 2008, 05:48:38 PM »
When it starts scaning the top of the window says "quick scan".
It's the quick scanner (not scan). It's a thorough scanning (the deepest possible).

Can a standard or thorough scan be sceduled?  Thanks again.
Already answered... but only in Professional mode you can reduce the scanning level.
The best things in life are free.

Offline marcus58

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
Re: scheduled task set up
« Reply #32 on: December 31, 2008, 07:20:49 PM »
Thanks for all your help.  I quess that closes this one for me.  If I have any other questions regarding avast I'll sure post again.

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67274
Re: scheduled task set up
« Reply #33 on: December 31, 2008, 10:51:13 PM »
Thanks for all your help.  I quess that closes this one for me.  If I have any other questions regarding avast I'll sure post again.
You're welcome. Feel free to come back any time you need help or just to change experiences 8)
The best things in life are free.