Author Topic: windows security center  (Read 2350 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

michael crane

  • Guest
windows security center
« on: January 20, 2009, 10:50:36 AM »
hi,
i have avast home user installed and running but windows security centre is saying that there is no virus protection installed.

is that normal ?
if not how to fix ?

thanks

mick

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67241
Re: windows security center
« Reply #1 on: January 20, 2009, 01:59:13 PM »
No, it's not normal.
Which was your old antivirus? How did you uninstall?

I suggest an installation from the scratch:

1. Uninstall avast from Control Panel first.
2. Boot.
3. Download the latest version of Avast Uninstall and use it for complete uninstallation.
4. Boot.
5. Install again the latest avast! version.
6. Boot.
7. Check and post the results.
The best things in life are free.

michael crane

  • Guest
Re: windows security center
« Reply #2 on: January 20, 2009, 04:36:27 PM »
thanks!
after doing those things security center seems happy.
avast is registered in malware part whereas before it wasn't

cheers

mick

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67241
Re: windows security center
« Reply #3 on: January 20, 2009, 07:13:44 PM »
thanks!
after doing those things security center seems happy.
avast is registered in malware part whereas before it wasn't

cheers

mick
Good... avast is registered in two areas in the Windows Security Center as it is a doubled protection.
The best things in life are free.