Author Topic: Avast Splash screen at keeps crashing  (Read 11646 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline YoKenny

  • Serious Graphoman
  • **
  • Posts: 8788
Re: Avast Splash screen at keeps crashing
« Reply #30 on: June 23, 2009, 07:49:36 AM »
Woolfeen, the pixhost.eu site is infected with malware that its Webmaster needs to fix
Code: [Select]
6/23/2009 1:28:55 AM    SYSTEM  1192  Sign of "HTML:Iframe-inf" has been found in "http://pixhost.eu/\{gzip}" file.  
My Windows 7 system with avast! did not have a problem other than complaining that the site was infected.

Please read
Quote
gumblar.cn summary
June 3rd, 2009

In the previous month the World Wide Web was subject to one of the heaviest attacks since it first came into existence. Thousands of legitimate websites were attacked by the Trojan horses JS:Redirector-H and JS:Redirector-J, the aim of which was to infect millions of unsuspecting users.  avast! was the first antivirus program to detect the infection right at the start and all users of avast! were protected throughout the duration of the attack. Now, more than a month after the attack was first detected, it is possible to assess the attack.
http://blog.avast.com/2009/06/03/gumblarcn-summary

Make sure that AVG is completly removed as just disabling it stops avast! from working:
http://www.avg.com/download-tools
« Last Edit: June 23, 2009, 07:54:19 AM by YoKenny »
E5200 2.5GHZ, 4GB RAM, 320GB HD, Windows 7 Home Premium 64bit, avast! V9.0 Free, IE10
P4 2.8GHZ, 1.5GB RAM, 40GB HD, XP Pro SP3 32bit, avast! V9.0 Free, Google Chrome
with hpHosts, MVPS HOSTS files, SpeedFan, WinPatrol PLUS

Offline Wolfeen

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Avast Splash screen at keeps crashing
« Reply #31 on: June 23, 2009, 08:00:20 AM »
Tnx for reply. But it does not explain why new clean installation of Vista and avast home crashes after reports (as I wrote above).

BTW: Later this day I will try English Windows 7 with avast in VirtualBox to test.

Anybody can visit:

http://pixhost.eu/avaxhome/avaxhome/2008-06-22/menue_lotr866.jpg

without harm avast (on Vista [PL])?

And why reinstall of avast does not help...
« Last Edit: June 23, 2009, 08:02:13 AM by Wolfeen »

Offline Wolfeen

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Avast Splash screen at keeps crashing
« Reply #32 on: June 24, 2009, 07:06:42 AM »
OK. Again:
Windows 7 - reports Virus detection and I can abort connection.
Vista still the same.

How to find what's corrupted in my Vista?

Offline Wolfeen

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Avast Splash screen at keeps crashing
« Reply #33 on: June 30, 2009, 08:04:26 AM »
Some words after investigation:
Splash screen crashes on my Vista with SP2 (beta) - polish language - at links I mention above. But if Vista [PL] is not updated to SP2 - only SP1 everything works OK. No crash. So I think it's Vista SP2 bug.