Author Topic: The Bat! plugin  (Read 3281 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline qbuster

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
The Bat! plugin
« on: April 17, 2009, 09:52:39 AM »
I am a long term user of Avast for Home (currently on Vista) and have been using The Bat! email client for about a year.

Yesterday I was installing Avast for Home on my wife's new notebook and I noticed there was a plugin for The Bat!. I don't see this as an option on my own Avast installation and this raises a couple of questions:

1. I have searched the main Avast website and failed to find a way to downlaod the Bat! plugin - can someone give me an url?
2. Why doesn't my Avast install detect the presence of The Bat!

Regards

Will

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67274
Re: The Bat! plugin
« Reply #1 on: April 17, 2009, 02:29:43 PM »
There is not a plugin to be downloaded. You need to change your installation:
Go to Control Panel > Add/Remove programs > avast! antivirus > Change
Check 'The Bat' option there.
The best things in life are free.

Offline DavidR

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 84105
  • No support PMs thanks
Re: The Bat! plugin
« Reply #2 on: April 17, 2009, 03:37:29 PM »
Re 2. I though that it did, in the same way that it detects that MS Outlook is installed and enables the Outlook/Exchange provider. So I don't know why it didn't detect the presence of the Bat.
Windows 10 Home 2004 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 20.9.2437 (build 20.9.5758.0) UI-1.0.579/ WinPatrol+/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Offline qbuster

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: The Bat! plugin
« Reply #3 on: April 17, 2009, 05:21:29 PM »
There is not a plugin to be downloaded. You need to change your installation:
Go to Control Panel > Add/Remove programs > avast! antivirus > Change
Check 'The Bat' option there.

Thanks for that...it appears to have done the trick.

Cheers

Will

Offline qbuster

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: The Bat! plugin
« Reply #4 on: April 17, 2009, 05:25:44 PM »
Re 2. I though that it did, in the same way that it detects that MS Outlook is installed and enables the Outlook/Exchange provider. So I don't know why it didn't detect the presence of the Bat.

Yeah, that's what I thought would have happened. As it was I have been using TBat! somewhat nervously without full protection.

Cheers

Will