Author Topic: Cannot Deploy To Clients  (Read 10338 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline raicio

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 62
  • Avast Rulez!
Cannot Deploy To Clients
« on: May 17, 2004, 10:57:34 AM »
This happens with any pc on my net... any ideas??


05/17/04 10:55:35:   rinstInstall begin
05/17/04 10:55:35:   Init 50 60 C:\DOCUME~1\ADMINI~1\IMPOST~1\Temp\asw7.tmp C:\avast\netmgm\InstPkgs\setup_av_net.exe NULL C:\DOCUME~1\ADMINI~1\IMPOST~1\Temp\asw5.tmp 0
05/17/04 10:55:35:   Store
05/17/04 10:55:35:   Set AEB\FIREPOWER
05/17/04 10:55:35:   FIREPOWER: CallBack 201
05/17/04 10:55:35:   StartThread
05/17/04 10:55:35:   Loop
05/17/04 10:55:35:   SpawnThreads
05/17/04 10:55:35:   FIREPOWER: StartSetup
05/17/04 10:55:35:   FIREPOWER: CallBack 202
05/17/04 10:55:36:   FIREPOWER: CallBack 203
05/17/04 10:55:36:   FIREPOWER: CreateDirectory \\FIREPOWER\C$\~AVINSTL error 183
05/17/04 10:55:36:   FIREPOWER: RemoveFolder \\FIREPOWER\C$\~AVINSTL
05/17/04 10:55:36:   FIREPOWER: DeleteFile \\FIREPOWER\C$\~AVINSTL\setup_av_net.exe error 5
05/17/04 10:55:36:   FIREPOWER: CopyFile C:\avast\netmgm\InstPkgs\setup_av_net.exe \\FIREPOWER\C$\~AVINSTL\setup_av_net.exe error 5
05/17/04 10:55:36:   FIREPOWER: RemoveOnError
05/17/04 10:55:36:   FIREPOWER: RemoveFolder \\FIREPOWER\C$\~AVINSTL
05/17/04 10:55:36:   FIREPOWER: DeleteFile \\FIREPOWER\C$\~AVINSTL\setup_av_net.exe error 5
05/17/04 10:55:36:   FIREPOWER: CloseConnection
05/17/04 10:55:36:   FIREPOWER: WNetCancelConnection2 \\FIREPOWER\C$ error 2404
05/17/04 10:55:36:   FIREPOWER: CallBack 211 C:\avast\netmgm\DATA\log\AEB_FIREPOWER.log

Offline vojtech

  • Avast team
  • Advanced Poster
  • *
  • Posts: 939
    • ALWIL Software
Re:Cannot Deploy To Clients
« Reply #1 on: May 17, 2004, 11:30:48 AM »
The account used for remote installation does not have user rights to delete files on the remote comnputer, is it possible ?

It seems that it was not the first attempt to install remotely to that computer, what was the result of first attempt ?

Offline raicio

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 62
  • Avast Rulez!
Re:Cannot Deploy To Clients
« Reply #2 on: May 17, 2004, 12:42:30 PM »
same errors... after a bit of handling user rights i've managed to deploy it... but the on access scanner doesn't enable itself and the log says : Cannot obtain TCP/IP protocol due to winsock error 0x00002AFC ...

Offline Vlk

  • Global Moderator
  • Serious Graphoman
  • **
  • Posts: 11665
  • Please don't send me IM's. Email only. Thx.
    • ALWIL Software
Re:Cannot Deploy To Clients
« Reply #3 on: May 18, 2004, 10:40:15 PM »
So the service doesn't start? And which one is it - the 'avast! antivirus' or the 'avast NetAgent'? (check in Administrative Tools -> Services).

BTW do you use DHCP? Do you have reverse DNS lookup enabled? And what is the OS on the clients?

Thanks
Vlk
If at first you don't succeed, then skydiving's not for you.

Offline raicio

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 62
  • Avast Rulez!
Re:Cannot Deploy To Clients
« Reply #4 on: May 19, 2004, 09:12:11 AM »
that's the net agent!, i use DHCP and DNS with reverse enabled, client OS is WinXPP SP1

Offline Vlk

  • Global Moderator
  • Serious Graphoman
  • **
  • Posts: 11665
  • Please don't send me IM's. Email only. Thx.
    • ALWIL Software
Re:Cannot Deploy To Clients
« Reply #5 on: May 19, 2004, 02:31:23 PM »
So this is just on one machine or does it happen on all of them.

It's quite strange. This error is generated only in one place in the program, and it's pretty severe. Namely, it means that WinSock failed to initialize correctly (which is quite rare)...

Maybe the server is trying to start too early...?

Can you start the service manually from the Services applet? Does that work?


Thanks
Vlk
If at first you don't succeed, then skydiving's not for you.

Offline raicio

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 62
  • Avast Rulez!
Re:Cannot Deploy To Clients
« Reply #6 on: May 19, 2004, 02:52:35 PM »
i just unistalled and reinstalled and that pc works fine now...  ???