Author Topic: ASSISTANCE NEEDED -internet explorer script error  (Read 4163 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline LIBOS

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
ASSISTANCE NEEDED -internet explorer script error
« on: May 21, 2004, 02:14:07 PM »
on Outlook Express, when i press "print" , in order to get any of emails (inbox, sent items etc) printed, i get the following warning on screen:

QUOTE
INTERNET EXPLORER SCRIPT ERROR
An error has occured in the script on this page
Line:1344
Char:1
Error:unspecified error
Code:0
URL:res://C:\WINDOWS\System32\shdoclc.dll/preview.dlg

Do you want to continue running scripts on this page?

YES  NO
UNQUOTE

What ever selection i press, yes or no, the warning goes off but no printing occurs.

Any help will be appreciated

Offline Eddy

  • Avast Evangelist
  • Maybe Bot
  • ***
  • Posts: 31333
  • Watching (over?) you
    • Malware removal, Biljart and other things.
Re:ASSISTANCE NEEDED -internet explorer script error
« Reply #1 on: May 27, 2004, 03:38:48 AM »
Open Internet Explorer, goto Tools, Internet Options, Advanched. Disable script debugging there and the problem is solved.

Offline Vlk

  • Avast CEO
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11664
  • Please don't send me IM's. Email only. Thx.
    • ALWIL Software
Re:ASSISTANCE NEEDED -internet explorer script error
« Reply #2 on: May 27, 2004, 09:51:48 AM »
Do you have avast home or pro? Have you every had avast pro?
If at first you don't succeed, then skydiving's not for you.

Offline LIBOS

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re:ASSISTANCE NEEDED -internet explorer script error
« Reply #3 on: May 27, 2004, 06:39:11 PM »
Open Internet Explorer, goto Tools, Internet Options, Advanched. Disable script debugging there and the problem is solved.

I FOLLOWED YR INSTRUCTIONS AND SAW  THAT ON ADVANCED, THE SETTING "DISABLE SCRIPT DEBUGGING" WAS SELECTED (BOX CHECKED)
LIBO

Offline LIBOS

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re:ASSISTANCE NEEDED -internet explorer script error
« Reply #4 on: May 27, 2004, 06:43:43 PM »
Do you have avast home or pro? Have you every had avast pro?
I HAVE HOME. I TRIED FOR SHORT PRO AND CHANGED BACK TO HOME, BUT THE PROBLEM WITH OUTLOOK EXPRESS WAS THERE BEFORE SHIFTING FROM AVAST HOME TO PRO & BACK.

LIBO

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67255
Re:ASSISTANCE NEEDED -internet explorer script error
« Reply #5 on: May 27, 2004, 09:46:39 PM »
LIBOS, just our protocol: please, do not use CAPS... Thanks.
This problem can occur when you shift from the versions of avast... I hope Vlk can guide us to success  ;)
The best things in life are free.