Author Topic: Skin Error  (Read 3338 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Xtine13

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Skin Error
« on: October 12, 2009, 03:46:20 PM »
When trying to start Avast, after the memory test a box pops up that says "Unknown Error. Skin is not complete.  Skin is not loaded properly."  Then a box to choose skin pops up.  You can choose a skin or check a box that says to choose a random skin on start up.  Either choice still brings up the error.  And if you close it out, the program just terminates.  I went to the main page to try downloading a new skin to see if that would help bit it didn't.  Anyone know how to fix this so that I may run the scan again?

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67275
Re: Skin Error
« Reply #1 on: October 12, 2009, 03:47:37 PM »
Which is your Windows? 98, Me, XP, Vista?
Do you use any other antivirus in your computer?

Can you try to repair your installation?
Go to Control Panel > Add/Remove programs > avast! antivirus > Remove. Then choose Repair function in the popup window (Repair).
If this does not help, can you uninstall / boot / install / boot again?
The best things in life are free.

Offline Xtine13

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Skin Error
« Reply #2 on: October 12, 2009, 03:49:38 PM »
I have XP.  I indeed tried to repair and I still get the error.  I will try to reinstall.

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67275
Re: Skin Error
« Reply #3 on: October 12, 2009, 03:58:50 PM »
Any other security program that could interfere? Threatfire?
The best things in life are free.

Offline S-100

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
Re: Skin Error
« Reply #4 on: November 04, 2009, 01:17:10 PM »
I'm getting this error now too. I'm using XP. I tried to repair and reboot - neither did anything. I only have my firewall running, no other security programs, and that has never interfered before. I don't want to uninstall/reinstall.  >:(

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67275
Re: Skin Error
« Reply #5 on: November 05, 2009, 02:21:34 AM »
I only have my firewall running
Which is it?
The best things in life are free.

Offline Fabrizio_33

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Skin Error
« Reply #6 on: November 22, 2009, 03:19:38 AM »
I'm having the same problem, i'd tried to install a new skin without succes..