Author Topic: GUI bug ? or what?  (Read 5108 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline MWassef

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1315
GUI bug ? or what?
« on: June 14, 2004, 09:59:38 PM »
what are these 2 text boxes in the newest build (4.1.4.18)?  ::) ::)
I did not notice them in any previous build (I think :-\ :-\)
Anyone else having this?   ??? ::)
« Last Edit: June 14, 2004, 10:11:45 PM by minacross »
MW

Offline Vlk

  • Avast CEO
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11660
  • Please don't send me IM's. Email only. Thx.
    • ALWIL Software
Re:GUI bug ? or what?
« Reply #1 on: June 14, 2004, 10:18:53 PM »
What language version is this?
If at first you don't succeed, then skydiving's not for you.

Offline igor

  • Avast team
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11820
    • AVAST Software
Re:GUI bug ? or what?
« Reply #2 on: June 14, 2004, 10:24:30 PM »
Sounds like English ;D
You don't have to worry - the boxes should be used for authentication; they were introduced recently and due to the necessity of the quick update, they made it to the release. Maybe they're not used yet...

Offline igor

  • Avast team
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11820
    • AVAST Software
Re:GUI bug ? or what?
« Reply #3 on: June 15, 2004, 09:41:36 AM »
Skinning problem... should be fixed now.

Offline MWassef

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1315
Re:GUI bug ? or what?
« Reply #4 on: June 15, 2004, 02:56:43 PM »
Vlk, I use the Eng. version as Igor said.
Igor, What skinning problem? Is there a way that I could fix it?  ::)
MW

Offline igor

  • Avast team
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11820
    • AVAST Software
Re:GUI bug ? or what?
« Reply #5 on: June 15, 2004, 02:58:24 PM »
No, it's not - it has to be fixed in the program.
Anyway, do you need the feature? (SMTP authentication for avast! sent messages) ;)

Offline MWassef

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1315
Re:GUI bug ? or what?
« Reply #6 on: June 15, 2004, 03:43:09 PM »
no  :-\
thanx Igor  :)
« Last Edit: June 15, 2004, 03:44:07 PM by minacross »
MW

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67235
Re:GUI bug ? or what?
« Reply #7 on: June 16, 2004, 12:51:44 AM »
Sounds like English ;D
You don't have to worry - the boxes should be used for authentication; they were introduced recently and due to the necessity of the quick update, they made it to the release. Maybe they're not used yet...

Well, I need them!  ;)
The best things in life are free.

Offline igor

  • Avast team
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11820
    • AVAST Software
Re:GUI bug ? or what?
« Reply #8 on: June 16, 2004, 09:42:58 AM »
You can use the Enhanced User Interface then ;)
You know, this feature was rather planned for avast! 4.5... but was already implemented and because a quick update was needed to fix the AsPack problem, it made it to the release. Unfortunatelly, it was not completely correct in the Simple User Interface.

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67235
Re:GUI bug ? or what?
« Reply #9 on: June 16, 2004, 01:44:57 PM »
Strange...
I even have the two added lines for SMTP autentication in Simple User Interface nor in the Enhanced...

Seems my installation get corrupted  :'(
The best things in life are free.

Offline igor

  • Avast team
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11820
    • AVAST Software
Re:GUI bug ? or what?
« Reply #10 on: June 16, 2004, 01:54:34 PM »
Ah, sorry - it's in English version only.
That's what Vlk was fixing at Sunday night (the crash caused by the missing controls).

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67235
Re:GUI bug ? or what?
« Reply #11 on: June 16, 2004, 03:50:56 PM »
Thanks Igor, I thought I was crazy or have lost my avast installation.
Btw, about these 'language troubles' (including the screen saver errors), would we have a new build or it's better to uninstall and install again. I don't want to lose all my settings  :'(
The best things in life are free.

Offline igor

  • Avast team
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11820
    • AVAST Software
Re:GUI bug ? or what?
« Reply #12 on: June 16, 2004, 03:58:52 PM »
Well, right now you're the only one who seems to have troubles with the Screen Saver. We were not able to reproduce the problem (unless Vlk knows something I don't...), so there is no solution for that right now.
Can you send me the crashdump by e-mail?

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67235
Re:GUI bug ? or what?
« Reply #13 on: June 16, 2004, 04:42:01 PM »
Can you send me the crashdump by e-mail?

I've sent it three times yet...
I'll do it again right now. Do you want any other file?
Vlk received my unp files some minutes ago  ::)
The best things in life are free.