Author Topic: problem after 4.1.418 update [iNews showing all the time]  (Read 4303 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

clydeb11

  • Guest
problem after 4.1.418 update [iNews showing all the time]
« on: June 14, 2004, 07:35:41 AM »
when i connect to the internet now i get an avast inews pop-up screen that has news about the 4.1.396 update, then i get a message avast needs to restart the operating system. i restart, connect again and the same thing happens over again. what should i do?


« Last Edit: June 14, 2004, 09:41:49 AM by Vlk »

Offline Vlk

  • Avast CEO
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11658
  • Please don't send me IM's. Email only. Thx.
    • ALWIL Software
Re:problem after 4.1.418 update
« Reply #1 on: June 14, 2004, 09:41:22 AM »
Please post the file <avast>\setup\setup.log (you'll have to give it the .txt extension before being able to post it to the forum).

Thanks
Vlk
If at first you don't succeed, then skydiving's not for you.

clydeb11

  • Guest
Re:problem after 4.1.418 update [iNews showing all the time]
« Reply #2 on: June 14, 2004, 12:25:25 PM »
vlk, i'm not sure what you're asking me to do...
« Last Edit: June 14, 2004, 12:26:32 PM by clydeb11 »

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67194
Re:problem after 4.1.418 update [iNews showing all the time]
« Reply #3 on: June 14, 2004, 01:59:28 PM »
vlk, i'm not sure what you're asking me to do...

Open the file C:\...\avast4\setup\setup.log in Notepad and save it like setup.txt.
Post here and attach the file  ;)
The best things in life are free.

Offline MikeBCda

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 2247
Re:problem after 4.1.418 update [iNews showing all the time]
« Reply #4 on: June 14, 2004, 07:22:56 PM »
I've got a vaguely related problem -- no fresh iNews at all since before the current flood of bug-fix releases.  The latest one I'm showing is for the release of 4.1.396.

I recognize, of course, that the team has probably been working around-the-clock with these bug fixes -- but the on-site iNews is more or less up to date.

Some time ago I'd set my INI so the news doesn't display in the splash screen at all, only on request (i.e., through the menu).  But typically that summary window of what's been successfully downloaded and installed will mention iNews too, if that's been updated, and I've seen nothing there either.

Want my setup.log too?  Or any other suggestions?

Thanks and best,
Mike
Intel Atom D2700, 2 gig RAM, Win 7 x64 SP1 & IE-11, Firefox 51.0
(default). 320 gig HD, 15Mb DSL, Win firewall, Avast 12.3.2280 free, SpywareBlaster, MBAM Prem., Crypto-Prevent

Offline Dwarden

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1793
  • Ideas, that's ocean without borders!
    • Bohemia Interactive
Re:problem after 4.1.418 update [iNews showing all the time]
« Reply #5 on: June 14, 2004, 08:05:33 PM »
yes small update on inews to reflext new version should be neat (just simple and plain text :)
https://twitter.com/FoltynD , Tech. Community, Online Services & Distribution manager of Bohemia Interactive

clydeb11

  • Guest
Re:problem after 4.1.418 update [iNews showing all the time]
« Reply #6 on: June 14, 2004, 11:59:20 PM »
i was having trouble with the attachment. btw, the last time i connected to the internet i didn't see the inews or restart computer pop-ups.