Author Topic: avast! service stopped working ever since of avast! Free Anti-Virus 5  (Read 33943 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SkeeLo

  • Guest
Re: avast! service stopped working ever since of avast! Free Anti-Virus 5
« Reply #15 on: November 01, 2011, 01:19:07 AM »
Control Panel >> Add/Remove Programs >> Change/Remove >> Update >> Check for Updates >> Next.
Wait for the Installation to finish.
Click Finish.
Double-click on Avast icon.
Go to Summary. If Avast is not already activated, click on Fix It button and wait for a cupple sec.
Worked for WinXP Pro Version 2002 SP3.

Kilia

  • Guest
Re: avast! service stopped working ever since of avast! Free Anti-Virus 5
« Reply #16 on: November 01, 2011, 01:21:08 AM »
Yea, I am having the same problem. I am using Windows XP SP3.
Me too..what gives????

kvra_

  • Guest
Re: avast! service stopped working ever since of avast! Free Anti-Virus 5
« Reply #17 on: November 01, 2011, 01:57:59 AM »
I had the same problem, solved by correcting the installation of windows resources.

System - Windows Vista Ultimate SP-2--Avast5-Update-111101-0

Kilia

  • Guest
Re: avast! service stopped working ever since of avast! Free Anti-Virus 5
« Reply #18 on: November 01, 2011, 02:18:17 AM »
Ok, I got the problem solved with letting the program fix itself. Took a bit, but it worked.

Online CraigB

  • Avast √úberevangelist
  • Serious Graphoman
  • *****
  • Posts: 11159
  • No support PM's thanks
Re: avast! service stopped working ever since of avast! Free Anti-Virus 5
« Reply #19 on: November 01, 2011, 06:06:36 AM »
Just to let you know that the first post on this page by SkeeLo is replying to a topic that is nearly two yeas old, if you have any problems please start a new thread.