Author Topic: AVAST WILL NOT RUN!!  (Read 2642 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline RELDaytona

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
AVAST WILL NOT RUN!!
« on: February 06, 2010, 07:43:47 PM »
I Recently purchased Avast 5 and it quit working a week later.
Avast will not run or re-start at all. It is totally frozen.
I have uninstalled it and re-installed it several times with no luck.
I have emailed and submitted support tickets but nobody responds.
I have 3 licenses and I am starting feel a bit ripped off!
I have sent several requests into support and nobody answers...
Does anyone actually work at Avast??

Offline Pondus

  • Probably Bot
  • ****
  • Posts: 37109
Re: AVAST WILL NOT RUN!!
« Reply #1 on: February 06, 2010, 08:39:09 PM »
have you tried starting from scratch again?

How to uninstall our software using aswClear.exe:
http://www.avast.com/uninstall-utility

Offline Gizbar

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 74
  • So long and thanks for all the fish!
Re: AVAST WILL NOT RUN!!
« Reply #2 on: February 06, 2010, 09:06:50 PM »
How can anybody here help you with no information?

Hardware/OS/Software - versions etc...

regards, Gizbar.
Phenom II 955 @ 3.6Ghz, 4GB Ram, Win 7 64-bit HP
2 x 500GB HD, Firefox 3.5, Avast! 5 Free. Ccleaner, Spybot S&D 1.6.2, MBAM free

Offline RELDaytona

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: AVAST WILL NOT RUN!!
« Reply #3 on: February 06, 2010, 09:32:55 PM »
I have uninstalled it and re-installed it several times with no luck.
Yes, I used the removal utility.
Op- XPSP3