Author Topic: Avast5.0 free - license kay do not work.  (Read 4521 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

FRL

  • Guest
Avast5.0 free - license kay do not work.
« on: February 15, 2010, 10:12:05 AM »
i downloaded avast 5.0 free and registered it.

i got a license key to my email.

i try to put license key to program - it will not work - copy -> paste it to avast -> then it says that i am missing some file ???
and registering not work.

What to do ?


Offline Vlk

  • Avast CEO
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11657
  • Please don't send me IM's. Email only. Thx.
    • ALWIL Software
Re: Avast5.0 free - license kay do not work.
« Reply #1 on: February 15, 2010, 11:16:45 AM »
Could you please describe the steps you made in a bit more detail, and explain what doesn't work, exactly?
And why you didn't choose the online registration in the first place?


Thanks
Vlk
If at first you don't succeed, then skydiving's not for you.

FRL

  • Guest
Re: Avast5.0 free - license kay do not work.
« Reply #2 on: February 15, 2010, 11:58:29 AM »
I downloaded avast to USB memory, then installed it to computer what is not on network at the moment.

Then i connect it to internet and try to online register, but nothing happens (i tried many times, leaving computer alone up to 15 minutes) then i try to insert license key as instructions says, but then i got this (cannot now remeber excatly error message, because computer is now on my home and i am work at the moment) but it says that some file is missing... and cannot register it.

Should i remove this installation totally and re-install it?

OS: XP Home, with sp3 installed, Computer is Fujitsu Siemens Scaleo T

racerjulie777

  • Guest
Re: Avast5.0 free - license kay do not work.
« Reply #3 on: February 15, 2010, 04:16:34 PM »
The error message you get is "The system can't find the file specified." 

danielsmith46

  • Guest
Re: Avast5.0 free - license kay do not work.
« Reply #4 on: February 27, 2010, 03:42:58 PM »
I've got this problem as well.  Is there any way to fix this?