Author Topic: Problem With This Forum  (Read 3033 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Hally

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 297
Problem With This Forum
« on: April 06, 2010, 05:35:24 PM »
Hi  :)

Has this forum been down for maintenance or something?

Only... Couldn't get here earlier  :'(

No Sever Found! - or - Something!  ???

Never had that with this forum before.

Thanks!

Hally
Laptop * Vista HP ( 32bit ) SP2 * Avast 7 Free - Windows Defender - PC Tools Firewall Plus - MBAM - Sandboxie
Desktop * Windows 7 HP ( 64bit ) SP1 *Avast 7 Free - Windows Defender ( On Demand ) - Windows Firewall - MBAM
Dropbox = Free.. Back Up - & - Sync!: https://www.dropbox.com/referrals/NTU3NjMzMzA5

Offline Asyn

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 72212
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: Problem With This Forum
« Reply #1 on: April 06, 2010, 05:46:31 PM »
I experienced some short dropouts with the forum today...
asyn
Win 8.1 [x64] - Avast PremSec 21.9.6660.IBC [UI.670] - EEK - Firefox ESR 78.15 [NS/uBO/PB] - TB 91.2
Avast-Tools: Secure Browser 94.0 - Cleanup 21.3 - SecureLine 5.13 - Driver Updater 21.3 - CCleaner 5.85
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline bong2x

  • Poster
  • *
  • Posts: 474
  • My system Protector is avast
Re: Problem With This Forum
« Reply #2 on: April 06, 2010, 06:08:06 PM »
Server Busy ;D

by the time im reading this maybe million of people reading this http://forum.avast.com/index.php?topic=58164.msg490171;topicseen#msg490171
Hardware
Intel Core 2 Duo @ 2.20GHz,3GB RAM.
Software
OS->WinXp-pro Sp3.
Protection->avast Free 6.0.1091,MBAM,SAS
Browser->Firefox 4.0,IE8,G-chrome
Emergency Interface->unlocker 1.8.9

Life is a continue process of learning

Offline DavidR

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 85753
  • No support PMs thanks
Re: Problem With This Forum
« Reply #3 on: April 06, 2010, 06:21:23 PM »
Yes there was a problem for a short time (connection problem) but I don't know if that was for maintenance.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 21.8.2487 (build 21.8.6586.693) UI 1.0.666/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Offline Hally

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 297
Re: Problem With This Forum
« Reply #4 on: April 06, 2010, 07:03:40 PM »

Thanks!

At least I know now.. That the problem wasn't my end  ;)

Hally
Laptop * Vista HP ( 32bit ) SP2 * Avast 7 Free - Windows Defender - PC Tools Firewall Plus - MBAM - Sandboxie
Desktop * Windows 7 HP ( 64bit ) SP1 *Avast 7 Free - Windows Defender ( On Demand ) - Windows Firewall - MBAM
Dropbox = Free.. Back Up - & - Sync!: https://www.dropbox.com/referrals/NTU3NjMzMzA5

Offline DavidR

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 85753
  • No support PMs thanks
Re: Problem With This Forum
« Reply #5 on: April 06, 2010, 07:25:45 PM »
No problem, everything appears to be working now though.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 21.8.2487 (build 21.8.6586.693) UI 1.0.666/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security