Author Topic: Avast! 5 and Sandboxie problem  (Read 2297 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bellzemos

  • Avast Evangelist
  • Poster
  • ***
  • Posts: 621
Avast! 5 and Sandboxie problem
« on: April 09, 2010, 01:54:11 PM »
Hello!

The new Avast! has a problem working with Sandboxie. The old version, 4.8 had no problems. Here's more about it: http://forum.avast.com/index.php?topic=58225.0

I hope that you can find out what's wrong and repair it. Thank you. :)
Intel Core i7 Q 740 @ 1.73 GHz, 6 GB RAM, Windows 7 Ultimate x64 SP1, Avast! Free Antivirus, Malwarebytes Anti-Malware (free version) and Sandboxie (paid version).

Offline pk

  • Avast team
  • Super Poster
  • *
  • Posts: 2085
Re: Avast! 5 and Sandboxie problem
« Reply #1 on: April 09, 2010, 02:12:04 PM »
indeed, context menu scanning isn't working... have you noticed any other conflicts?

Offline Bellzemos

  • Avast Evangelist
  • Poster
  • ***
  • Posts: 621
Re: Avast! 5 and Sandboxie problem
« Reply #2 on: April 09, 2010, 02:39:19 PM »
No, but I haven't tried to scan a sandbox from Avast!'s GUI, so I don't know... I still have the 4.8 installed at the time.
Intel Core i7 Q 740 @ 1.73 GHz, 6 GB RAM, Windows 7 Ultimate x64 SP1, Avast! Free Antivirus, Malwarebytes Anti-Malware (free version) and Sandboxie (paid version).

Offline Bellzemos

  • Avast Evangelist
  • Poster
  • ***
  • Posts: 621
Re: Avast! 5 and Sandboxie problem
« Reply #3 on: April 10, 2010, 05:00:05 AM »
Will you fix this? :)
Intel Core i7 Q 740 @ 1.73 GHz, 6 GB RAM, Windows 7 Ultimate x64 SP1, Avast! Free Antivirus, Malwarebytes Anti-Malware (free version) and Sandboxie (paid version).