Author Topic: Can't load 5.0.507, same issue as 5.0.462  (Read 3497 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hidesert47

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Can't load 5.0.507, same issue as 5.0.462
« on: April 16, 2010, 11:41:40 PM »
If you read my thread 58459.0, I have been trying to load IS suite onto PC laptop, Vista Home Premium 32-bit.  I continue to get the message that an "error occurred" while loading. I started attempting with 5.0.462, and am now getting same error with 5.0.507.  I have tried this at least 12 times, using the "aswclear5" utility between each attempt.  I have no other AV program loaded.  As I said in the other thread, I saved the install log to a .doc file.  Is there anyone who is willing to look at it to see if it offers any clues?  Did I purchase a program that is so sketchy that I have to be a tech (I am not) just to use it?  5.0.462 is running fine on my desktop, Vista Home Premium 64-bit, Core 2 Duo, but neither build will load successfully on my laptop.  HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Ivan Samuelson

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 35
Re: Can't load 5.0.507, same issue as 5.0.462
« Reply #1 on: April 17, 2010, 01:04:54 AM »
My question is, where to you get verison 507? I'm stuck at 492 and cannot update to 507 via the auto-update, so I want to download the entire Avast Internet Suite (version 507) and install that way because for some reason, I cannot get 492 to update. It keeps telling me it's at the latest version, yet when you check it, the version is 492 and it keeps telling me there is a new version (507) ready to download.  ???

Offline hidesert47

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: Can't load 5.0.507, same issue as 5.0.462
« Reply #2 on: April 17, 2010, 01:37:29 AM »
Rather than try to  update, uninstall your current version using the avast! uninstall utility, go to the website, and download the current version there, which is 5.0.507.  This is what I have been "trying" to do, but I can't load any avast! product on this computer.  Good luck!

Offline Ivan Samuelson

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 35
Re: Can't load 5.0.507, same issue as 5.0.462
« Reply #3 on: April 17, 2010, 05:33:53 AM »
Rather than try to  update, uninstall your current version using the avast! uninstall utility, go to the website, and download the current version there, which is 5.0.507.  This is what I have been "trying" to do, but I can't load any avast! product on this computer.  Good luck!
I tried that but the version I get when I download Avast Internet Security Suite from the Avast website is the .462 version. I cannot find the .507 anywhere.

Offline Gopher John

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 2098
Re: Can't load 5.0.507, same issue as 5.0.462
« Reply #4 on: April 17, 2010, 03:38:42 PM »
The multi-lingual download is 5.0.507.  Direct link is http://files.avast.com/iavs5x/setup_ais.exe.

The English version thru Download.com is still at 5.0.462 as of today, after following the link from http://www.avast.com/internet-security#tab3.

AMD A6-5350M APU with Radeon HD Graphics, 8.0GB RAM, Win7 Pro SP1 64bit, IE11
i7-3610QM 2.3GHZ, 8.0GB Ram,  Nvidia GeForce GT 630M 2GB, Win7 Pro SP1 64bit, IE 11
Common to both: Avast Premium Security 19.7.2388, WinPatrol Plus, SpywareBlaster 5.5, Opera 12.18, Firefox 68.0.2, MBam Free, CCleaner

Offline Ivan Samuelson

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 35
Re: Can't load 5.0.507, same issue as 5.0.462
« Reply #5 on: April 19, 2010, 01:32:06 PM »
The multi-lingual download is 5.0.507.  Direct link is http://files.avast.com/iavs5x/setup_ais.exe.

The English version thru Download.com is still at 5.0.462 as of today, after following the link from http://www.avast.com/internet-security#tab3.



Thank you! That fixed my problem. Now we'll see if it occurs again when they release the next version. Hopefully not.