Author Topic: Avast stopped working shows "unsecured"  (Read 9344 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline 450xdad

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Avast stopped working shows "unsecured"
« on: May 07, 2010, 04:00:59 AM »
My Avast has stopped working and I can't get it do any thing. Under the SUMMARY tab is states "unsecured" and gives me an option to "fix now". When I click it nothing happens. There's also a button that says "start program".....when I click it nothing happens there either...also tried "update engine and virus definitions"....NOTHING...

Anyone have an idea what is going on here? It almost looks like it's not licensed anymore.....

 I have version 5.0.507
« Last Edit: May 07, 2010, 04:12:39 AM by 450xdad »

Offline DavidR

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 72285
  • No support PMs thanks
Re: Avast stopped working shows "unsecured"
« Reply #1 on: May 07, 2010, 05:13:22 AM »
Are there any specific areas that are shown as unsecured ?

I don't know if this will help, but avast 5.0.545 has just been released, so try a manual Program Update.
Core2Duo E8300/ 4GB Ram/ WinXP ProSP3/ avast! free 2015 10.3.2225 R3 SP1/ Outpost Firewall Pro9.1/ Firefox 39.0, NoScript, RequestPolicy/ MailWasher Pro/ DropMyRights/ MalwareBytes AntiMalware Premium 2.1.8/ WinPatrol+/ Drive Image 7.1/ SnagIt 10.0/ avast! mobile security

Offline SafeSurf

  • Avast Evangelist
  • Ultra Poster
  • ***
  • Posts: 5214
Re: Avast stopped working shows "unsecured"
« Reply #2 on: May 07, 2010, 09:19:01 AM »
Several other members have also had this problem.  Try a hard reboot.  

If that doesn't work, do as David suggested.

Edit:  FYI David, see last post from Igor http://forum.avast.com/index.php?topic=58821.0
« Last Edit: May 07, 2010, 09:34:27 AM by SafeSurf »
Mac 10.9.4 /Safari and Firefox (NoScript/AdBlockPlus/BetterPrivacy/Ghostey)/
Vista Home Prem (same add-on's)/Avast Free/Online Armor Premium Firewall/MBAM Premium)/ Mobile MBAM.