Author Topic: HELP TECH!!!  (Read 3349 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline jhinds

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
HELP TECH!!!
« on: October 10, 2010, 06:40:17 PM »
Can anyone tell me what I DID when I installed AVAST PRO 5.0 I lost my use of Facebook and other web sites they open but they are blank.

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67274
Re: HELP TECH!!!
« Reply #1 on: October 10, 2010, 07:33:20 PM »
Which were your old antivirus and firewall before avast?
The best things in life are free.

Offline jhinds

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: HELP TECH!!!
« Reply #2 on: October 10, 2010, 08:43:26 PM »
I renewed my avst 4.? and upgraded two machines and they both are hosed the same

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67274
Re: HELP TECH!!!
« Reply #3 on: October 10, 2010, 08:50:45 PM »
I suggest an installation from scratch:

1. Download the latest version of avast! Uninstall Utility and save it.
2. Download the latest avast! version and save it.
3. Uninstall avast from Control Panel (if possible). If, for any reason, you can't run it, try booting in Safe Mode and doing it from there. Anyway, boot after that.
4. Run the avast! Uninstall Utility saved on 1. If, for any reason, you can't run it, try booting in Safe Mode and doing it from there. Anyway, boot after you've run it.
5. Install avast! using the setup saved on 2. Boot.
6. Register your free copy or add the license key for Pro.
7. Check and post the results.
The best things in life are free.

Offline releone

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
Re: HELP TECH!!!
« Reply #4 on: October 10, 2010, 11:17:04 PM »
Hi Mr. Tech,
why for avast 5.0 free is impossible to play the upload? Upload proceed very very slow and late a few minutes the upload stopped automatically.
Thanks for your prompt reply

I have:
windows xp professional sp2
ram 512.0 mb
hd 80 gb
athlon 1000 mhz

Offline Coolmario88

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1551
  • Bronies make the web go round
Re: HELP TECH!!!
« Reply #5 on: October 11, 2010, 01:10:26 AM »
Hi Mr. Tech,
why for avast 5.0 free is impossible to play the upload? Upload proceed very very slow and late a few minutes the upload stopped automatically.
Thanks for your prompt reply

I have:
windows xp professional sp2
ram 512.0 mb
hd 80 gb
athlon 1000 mhz
On Microsoft Website It Says that support for Windows Xp sp2 ended.
•Support for Windows XP with Service Pack 2 (SP2) ended on July 13, 2010
http://windows.microsoft.com/en-us/windows/help/end-support-windows-xp-sp2-windows-vista-without-service-packs?os=other
OS: Windows 10 64-bit
Webbrowser: Mozilla Firefox

Offline releone

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
Re: HELP TECH!!!
« Reply #6 on: October 11, 2010, 11:50:22 PM »
Hi Mr. Tech,
why for avast 5.0 free is impossible to play the upload? Upload proceed very very slow and late a few minutes the upload stopped automatically.
Thanks for your prompt reply

I have:
windows xp professional sp2
ram 512.0 mb
hd 80 gb
athlon 1000 mhz
On Microsoft Website It Says that support for Windows Xp sp2 ended.
•Support for Windows XP with Service Pack 2 (SP2) ended on July 13, 2010
http://windows.microsoft.com/en-us/windows/help/end-support-windows-xp-sp2-windows-vista-without-service-packs?os=other
I don't have required upload of windows xp I required why  don't upload for AVAST 5.0 viruses!!!!!!