Author Topic: avast GUI bug?  (Read 2744 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline LunarWolf

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 108
avast GUI bug?
« on: September 18, 2010, 02:31:48 PM »
2 problems :

Problem 1
I just installed avast 5.0.677 yesterday. Yesterday, it was ok. This morning was ok. This afternoon, when I on the computer, and double click on the orange ball, it took so long to load the main screen. Shut down and on again, same problem. It took more than 1 min to open the main screen. Shut it down, on it, right click "open avast!user interface", took a while to open.
It took 1 min 38sec to lauch the main screen


Problem 2
When I right click on orange ball, the screen option "open avast!user interface" and etc came up. But the problem is when I click anywhere else on the desktop, the small window does not close. It only close when I choose one of the option.

OS : Windows XP Pro SP3 32-bit
« Last Edit: September 18, 2010, 02:50:34 PM by LunarWolf »

Offline RejZoR

  • Polymorphic Sheep
  • Serious Graphoman
  • *****
  • Posts: 9353
  • We are supersheep, resistance is futile!
    • RejZoR's Flock of Sheep
Re: avast GUI bug?
« Reply #1 on: September 18, 2010, 02:54:36 PM »
Problem 2 is known and will be fixed in the next program update.
Visit my webpage Angry Sheep Blog

Offline LunarWolf

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 108
Re: avast GUI bug?
« Reply #2 on: September 26, 2010, 05:11:58 AM »
I found another problem. When you disable avast self-defense module, and press ok, avast main screen goes white for white minutes like that. When you enable avast self defense module, it goes white again.