Author Topic: [Resolved]can't enter youtube  (Read 8463 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline raging tempest

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
[Resolved]can't enter youtube
« on: August 24, 2010, 07:54:34 AM »
i had this probem with other anti-viruses like kaspersky and eset but not with norton
i disabled web shield but no use
« Last Edit: August 30, 2010, 08:03:16 AM by raging tempest »

Offline Pondus

  • Probably Bot
  • ****
  • Posts: 37101
Re: can't enter youtube
« Reply #1 on: August 24, 2010, 08:39:54 AM »
i had this probem with other anti-viruses like kaspersky and eset but not with norton
i disabled web shield but no use
What antivirus do you have on your computer?.....and do you have more than one?
« Last Edit: August 24, 2010, 09:20:56 AM by Pondus »

Offline raging tempest

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: can't enter youtube
« Reply #2 on: August 24, 2010, 09:42:10 AM »
i only use 1 anti virus at once

Offline CharleyO

  • Avast Evangelist
  • Starting Graphoman
  • ***
  • Posts: 7085
  • Be alert for error code - ID 10T
Re: can't enter youtube
« Reply #3 on: August 24, 2010, 09:47:33 AM »
***

Welcome to the forums, raging tempest   :)

So, which one are you using now?

Did you completely remove the other AVs using the appropriate removal tools?


***
Self-built desktop (8 years old) - AMD64 3200+_Gigabyte GA-K8NS Ultra-939_4 gb RAM_GeForceFX 5800w/256 ram_XP/SP3_Avast 7_MBAM_ZA Free __and__ Toshiba Satellite Laptop_W7-64bit_ 4 gb Ram_Avast 8_MBAM

Offline raging tempest

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: can't enter youtube
« Reply #4 on: August 24, 2010, 10:07:48 AM »
removed them by unstall that comes with program
~~~
avast 5 internet security
« Last Edit: August 24, 2010, 10:20:31 AM by raging tempest »

Offline SafeSurf

  • Avast Evangelist
  • Ultra Poster
  • ***
  • Posts: 5198
Re: can't enter youtube
« Reply #5 on: August 24, 2010, 10:18:27 AM »
Did you use the Symantec/Norton and (Kaspersky)KAV uninstaller tools to remove all remnants?
Mac 10.9.4 /Safari and Firefox (NoScript/AdBlockPlus/BetterPrivacy/Ghostey)/
Vista Home Prem (same add-on's)/Avast Free/Online Armor Premium Firewall/MBAM Premium)/ Mobile MBAM.

Offline raging tempest

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: can't enter youtube
« Reply #6 on: August 24, 2010, 10:20:50 AM »
yes

Offline SafeSurf

  • Avast Evangelist
  • Ultra Poster
  • ***
  • Posts: 5198
Re: can't enter youtube
« Reply #7 on: August 24, 2010, 11:36:39 AM »
1. What other security software do you have on your machine?
2. What is your OS, 32 or 64-bit?
3. What version of Avast are you using?  5.0.594 is the latest one.
4. What product of Avast are you using?  Free, Pro, or AIS?
5. Are you current with your Avast updates? 
6. Did you run any scans to see if you have malware?
Mac 10.9.4 /Safari and Firefox (NoScript/AdBlockPlus/BetterPrivacy/Ghostey)/
Vista Home Prem (same add-on's)/Avast Free/Online Armor Premium Firewall/MBAM Premium)/ Mobile MBAM.

Offline logos

  • Avast √úberevangelist
  • Serious Graphoman
  • *****
  • Posts: 9441
Re: can't enter youtube
« Reply #8 on: August 24, 2010, 11:56:36 AM »
you're a hundred percent sure that YT is not blocked in your area, right?

edit: http://en.wikipedia.org/wiki/Censorship_of_YouTube
edit again: http://www.sauditechview.com/en/youtube-videos-blocked-in-saudi-arabia.html
« Last Edit: August 24, 2010, 12:03:20 PM by Logos »
w7 - ais7

Offline raging tempest

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: can't enter youtube
« Reply #9 on: August 25, 2010, 05:19:33 AM »
Quote
1. What other security software do you have on your machine?
none
Quote
2. What is your OS, 32 or 64-bit?
32
Quote
3. What version of Avast are you using?  5.0.594 is the latest one.
5.0.594
Quote
4. What product of Avast are you using?  Free, Pro, or AIS?
ais
Quote
5. Are you current with your Avast updates?
yes(auto update)
Quote
6. Did you run any scans to see if you have malware?
yes
~~~
(i use firefox)
~~~
Quote
you're a hundred percent sure that YT is not blocked in your area, right?
yes when i was use eset i remove "www." and it may work
it don't say "blocked" and the problem only happen when use anti-virus

Offline raging tempest

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: can't enter youtube
« Reply #10 on: August 28, 2010, 06:13:54 AM »
BUMP
B.ring U.p M.y P.ost

Offline SafeSurf

  • Avast Evangelist
  • Ultra Poster
  • ***
  • Posts: 5198
Re: can't enter youtube
« Reply #11 on: August 29, 2010, 07:38:11 AM »
you're a hundred percent sure that YT is not blocked in your area, right?
http://en.wikipedia.org/wiki/Censorship_of_YouTube
http://www.sauditechview.com/en/youtube-videos-blocked-in-saudi-arabia.html
Did you view the links above?  This could be the reason why you are having problems.
Mac 10.9.4 /Safari and Firefox (NoScript/AdBlockPlus/BetterPrivacy/Ghostey)/
Vista Home Prem (same add-on's)/Avast Free/Online Armor Premium Firewall/MBAM Premium)/ Mobile MBAM.

Offline raging tempest

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: can't enter youtube
« Reply #12 on: August 30, 2010, 01:23:45 AM »
i did
( changed my mff to english)
it say

"The connection was reset

The connection to the server was reset while the page was loading.

*The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.

*If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.

*If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web."




       
       
     


     
     

Offline SafeSurf

  • Avast Evangelist
  • Ultra Poster
  • ***
  • Posts: 5198
Re: can't enter youtube
« Reply #13 on: August 30, 2010, 01:30:25 AM »
If I understand correctly, you tried to access the site, but as of now because of the reasons in your last post you will need to try again later to see if your changes worked.  Correct?
Mac 10.9.4 /Safari and Firefox (NoScript/AdBlockPlus/BetterPrivacy/Ghostey)/
Vista Home Prem (same add-on's)/Avast Free/Online Armor Premium Firewall/MBAM Premium)/ Mobile MBAM.

Offline raging tempest

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: can't enter youtube
« Reply #14 on: August 30, 2010, 02:04:59 AM »
fixed it by my luck
i tryed disable shield but avast frozen
*reboots* *disable real-time shields* oh worked!
*activate shields* it still works ^_^
thanks anyway