Author Topic: avast! 5 takes ages to load on WinXP SP3  (Read 7632 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DavidR

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 85594
  • No support PMs thanks
Re: avast! 5 takes ages to load on WinXP SP3
« Reply #15 on: September 02, 2010, 10:44:28 PM »
version 5 is more powerfull i use it on my windows 7 64 bit and 4.8 on my xp system

There really is no need to use 4.8 on XP, as avast 5.0 is fine on XP, certainly on my system. I have not experienced this slow loading on my system.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 21.8.2487 (build 21.8.6586.691) UI 1.0.666/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Offline ardi_sugianto

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 97
Re: avast! 5 takes ages to load on WinXP SP3
« Reply #16 on: September 03, 2010, 01:27:42 PM »
yes i also feel same.... recently i didn't know why my avast become slow, and also my yahoo messenger... maybe this is because of .net framework 4 :P
Windows 7 Ultimate 32Bit, Avast 7 free(up to date)


Offline YoKenny

  • Serious Graphoman
  • **
  • Posts: 8784
Re: avast! 5 takes ages to load on WinXP SP3
« Reply #17 on: September 03, 2010, 01:59:11 PM »
version 5 is more powerfull i use it on my windows 7 64 bit and 4.8 on my xp system
I use V5 on my XP pro system and the newly available V5.0.673 update is working well.
E5200 2.5GHZ, 4GB RAM, 320GB HD, Windows 7 Home Premium 64bit, avast! V9.0 Free, IE10
P4 2.8GHZ, 1.5GB RAM, 40GB HD, XP Pro SP3 32bit, avast! V9.0 Free, Google Chrome
with hpHosts, MVPS HOSTS files, SpeedFan, WinPatrol PLUS

Offline johnnychai

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: avast! 5 takes ages to load on WinXP SP3
« Reply #18 on: September 03, 2010, 07:07:30 PM »
 reformat ur laptop then install avast free 5.0

avast really good