Author Topic: no connection to any email service !!!  (Read 1645 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline technicalpg

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
no connection to any email service !!!
« on: October 21, 2010, 04:07:49 PM »
I have avast 5 pro (5.0.677) and after recent updates I have no connection to any email service!!!
Even if I stop avast from running at all!!!
All the rest of browsing seems normal....really bizarre ...any help
Thanks beforehand

Offline marc-d-l

  • Poster
  • *
  • Posts: 421
Re: no connection to any email service !!!
« Reply #1 on: October 21, 2010, 07:47:07 PM »
What else are you running ? what were you using before avast ? Firewall anti adware etc.
Window 7 64 bits SP1 premium Avast 2014.9.0.2018  free, Firefox 29.0.1  MBAM, free spywareblaster, ABP,   Comodo firewall and a routerfirewall, Winpatrol.Superantispyware,Zemana Anti Logger.

Offline SafeSurf

  • Avast Evangelist
  • Ultra Poster
  • ***
  • Posts: 5198
Re: no connection to any email service !!!
« Reply #2 on: October 22, 2010, 10:06:23 AM »
Even if I stop avast from running at all!!!
Did you disable Avast's Self-Defense Mode?  Did you uninstall Avast?  Did you disable a shield(s)?  Can you explain what you did with Avast in your quote above?

If you disabled the self-defense mode or uninstalled, I hope you enabled Windows Defender (an MS antivirus) to protect you in the meantime so you have AV protection. 

What other antivirus (AV) and firewall (FW), trial AV, FW, and other security software do you currently have or did you previously have on this machine? 

What is your OS, 32 or 64-bit?

How do you normally connect to the Internet? 

What type of email service do you use?  Thank you.
Mac 10.9.4 /Safari and Firefox (NoScript/AdBlockPlus/BetterPrivacy/Ghostey)/
Vista Home Prem (same add-on's)/Avast Free/Online Armor Premium Firewall/MBAM Premium)/ Mobile MBAM.