Author Topic: Firebug stopped working when I run Firefox in sandbox!  (Read 4256 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline XO39

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
Firebug stopped working when I run Firefox in sandbox!
« on: December 04, 2010, 05:25:44 PM »
Hi,

I hope someone could help with this.
I'm a web developer, so I have some extensions that I use while working with web designing/programming. One of the most tools that I use a lot is firebug, but when I run Firefox virtualized/in sandbox, Firebug get removed from extension list and does not work anymore.

All other extension are there and the only one missing is Firebug.

I'm on windows 7/ Avast Internet Security 5.0.677
My settings are as following:

  • Automatically detect default locations for saved/downloaded files and save files to these locations outside the sandbox (Checked)
  • Store files in special storage in the sandbox... (Checked)
  • All settings (inc. extensions, add-ons, etc.) (Unchecked)
  • Bookmarks (Checked)
  • History (Checked)
  • Cookies (checked)

It works when I check the (All settings (inc. extensions, add-ons, etc.)) option but when it's unchecked it doesn't work, I'd go with this option checked but then what's the point of having the browsers run in the sand box as that will be less secure then, am I correct? And as I said before, all other extensions are working correctly with the option above unchecked, the only extensions that doesn't work is Firebug.

By the way, Firebug is working OK in flock while it's virtualized/in sandbox with the same settings above.

Is there any solution for this?

Thanks

 

Offline Swarnava/Heaven GOD

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 242
  • Give me the place 2 stand & I shall move the earth
Re: Firebug stopped working when I run Firefox in sandbox!
« Reply #1 on: December 04, 2010, 05:50:52 PM »
go to tools>addon

make sure your firebug is enable?
If java had true garbage collection, most program would delete themselves upon execution

Offline Rednose

  • Pirate Party Member
  • Avast √úberevangelist
  • Massive Poster
  • *****
  • Posts: 3665
  • Bits of Freedom : https://www.bof.nl
    • Nederlandstalig Avast! forum
Re: Firebug stopped working when I run Firefox in sandbox!
« Reply #2 on: December 04, 2010, 06:12:20 PM »
No problem here :-\

I will try to get help from the developer of the sandbox.

Greetz, Red.
OS: Win 10 / Debian / Tails / iOS
Real Time: Avast Premium Security
VPN: NordVPN ( NordLynx ) with Cybersec

Offline XO39

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
Re: Firebug stopped working when I run Firefox in sandbox!
« Reply #3 on: December 04, 2010, 07:22:21 PM »
go to tools>addon

make sure your firebug is enable?

It's not listed in the add-on list when I run Firefox in the sandbox, but if I run it outside the sandbox it's there listed and enabled.

Offline XO39

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
Re: Firebug stopped working when I run Firefox in sandbox!
« Reply #4 on: December 04, 2010, 07:23:45 PM »
No problem here :-\

I will try to get help from the developer of the sandbox.

Greetz, Red.

Do you mean Firebug is working fine with you when you run Firefox in the sandbox? ???

Offline pk

  • Avast team
  • Super Poster
  • *
  • Posts: 2085
Re: Firebug stopped working when I run Firefox in sandbox!
« Reply #5 on: December 04, 2010, 07:30:27 PM »
XO39, thanks for your report - I'll try to simulate it tomorrow or on Monday and let you know.
btw, do you use 32-bit or 64-bit Win7? Thanks.

Offline XO39

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
Re: Firebug stopped working when I run Firefox in sandbox!
« Reply #6 on: December 04, 2010, 09:32:20 PM »
Thanks pk. :)
I use win7 32-bit.

Offline Rednose

  • Pirate Party Member
  • Avast √úberevangelist
  • Massive Poster
  • *****
  • Posts: 3665
  • Bits of Freedom : https://www.bof.nl
    • Nederlandstalig Avast! forum
Re: Firebug stopped working when I run Firefox in sandbox!
« Reply #7 on: December 04, 2010, 09:59:26 PM »
Do you mean Firebug is working fine with you when you run Firefox in the sandbox? ???

Yes, that is why I asked Petr for help.

Greetz, Red.
OS: Win 10 / Debian / Tails / iOS
Real Time: Avast Premium Security
VPN: NordVPN ( NordLynx ) with Cybersec

Offline Swarnava/Heaven GOD

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 242
  • Give me the place 2 stand & I shall move the earth
Re: Firebug stopped working when I run Firefox in sandbox!
« Reply #8 on: December 05, 2010, 05:12:46 AM »
i am using XP SP3 & AIS...my firebug working fine with avast sandbox
If java had true garbage collection, most program would delete themselves upon execution